Sigortam.net’in, “İnsana Saygı”sı ödüllendirildi

Sigortam.net’in, “İnsana Saygı”sı ödüllendirildi

Kariyer.net tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen ve en prestijli insan kaynakları ödülü olarak görülen İnsana Saygı Ödülü’nü kazanan firmalardan biri de Sigortam.net oldu.

Kariyer.net tarafından her yıl düzenlenen ve İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında ödül töreninin gerçekleştirildiği İnsana Saygı Ödülü’nü alan firmalardan biri de bu yıl Sigortam.net oldu. İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam sağlayan, en çok başvuru alan, adaya özel başvuru cevaplama oranı ve geri dönüş süresi en yüksek olan firmalara veriliyor.

Organizasyonu kapsamında satış, pazarlama, operasyon, bilgi teknolojileri, iş zekası gibi farklı departmanlar bulunan Sigortam.net, son yıllarda yakaladığı hızlı büyüme ivmesini insana ve insan kaynağına sürekli yatırım yaparak sürdürmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Sigortam.net, “İnsana Saygı Ödülleri”nin konularından biri olan “başvuru yapan adaylara yaklaşım” ile de fark yaratarak sadece çalışanlarına değil adaylarına da önem verdiğini gösteriyor.

2001 yılından bugüne, Türkiye’deki online ve telefon üzerinden sigorta satış ve karşılaştırma hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip olan Sigortam.net’te, Şubat 2016 itibariyle istihdam edilen kişi sayısı 420’ye ulaştı. 2015 yılında Sigortam.net, bir önceki yıla kıyasla insan kaynağını da yüzde 50 oranında güçlendirmişti.