5. E-Ticaret Konferansı sektör temsilcilerini buluşturuyor

5. E-Ticaret Konferansı, 17 Mayıs tarihinde Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek.

Her yıl farklı bir temanın ele alındığı konferansın bu yılki ana teması, Dijital Transformasyon ve E-CRM olacak. 50’den fazla şirkete dijital gelirlerini yılda 700M Euro’dan fazla artırma imkanı sağlayan Mark Baker’in konuşmacıları arasında yer aldığı konferans, Türkiye ve yurtdışından farklı konuşmacıları katılımcılarla buluşturacak.

Konferans kapsamında Baker, “Günümüz Türkiye’sinde Dijital Transformasyon ve Strateji” konulu sunumunda, risk yüzdesi düşük ama verimliliği yüksek dijital transformasyon projelerinin nasıl gerçekleşeceğine dair detaylı bir içerik sunacak. Ayrıca her bir katılımcı kuruluşa özel olarak tasarlanmış dijital transformasyon stratejilerine dair önemli bilgiler paylaşacak.

Digital Transformation kitabının yazarı olan Baker, yönetici ve yatırımcılara yönelik kitabında bu dönüşüm sürecinin başarısına dair püf noktaları aktarıyor.

Başarılı uygulamalarıyla dikkat çeken kişi ve kurumları bir araya getiren konferans, Salesforce ve Formalis’in katkılarıyla gerçekleşecek kapsamında, başta bankacılık ve e-ticaret olmak üzere farklı sektörlerde ön plana çıkan e-crm uygulamaları, dijital transformasyon, ödeme sistemleri, dijital dünyadaki teknolojik gelişmelerin E-CRM stratejilerine etkisi ve başarı hikayeleri ise ele alınacak diğer konular arasında yer alıyor.

Bu önemli etkinlikte yer almak için kayıtlar devam ediyor.