DBE, 5. Koçluk Konferansı’nda duygularla “İz Bırak”acak

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek 5. Koçluk Konferansı’nda standı ile yer alacak.

Standında kişinin duygu durumuna göre renk değiştiren biodot uygulaması yapacak olan DBE, katılımcıları Mayıs ayında İstanbul ve Ankara’da gerçekleştireceği “Yöneticilere Liderlik Koçluk Eğitimleri” hakkında bilgilendirecek

Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanında 30 yıllık psikolojik terapi birikimiyle hizmet veren DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde Point Hotel Barbaros’ta beşincisi düzenlenen Koçluk Konferansı’na katılacak.

“İz Bırak” teması çerçevesinde yapılacak konferansta açacağı özel stant ile DBE; 11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Esentepe-Şişli Eğitim Salonları’nda, 27-28 Mayıs tarihlerinde Ankara Workinton’da gerçekleştireceği “Yöneticilere Liderlik Koçluk Eğitimleri” hakkında bilgilendirme yapacak. İngiltere merkezli liderlik gelişim markası The Forton Group’un, ICF-Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından resmen tanınan, koçluk becerilerinin güçlü bir iletişim aracı olarak kullanılması, liderlik yeteneklerinin geliştirmesi amacıyla tasarlanan Profesyonel Liderlik Koçluk Programı; DBE’nin terapi ve kurumsal alandaki uzmanlığı ile sentezleniyor. Yüzde 80’i uygulamalı olan eğitimler; “Dönüşüm”, “Gelişim” ve “Ustalık” olmak üzere farklı üç modülden oluşuyor.

DBE standında biodot deneyimi
Standı ziyaret eden katılımcılara, kişinin duygu durumuna göre renk değiştiren biodot uygulaması gerçekleştirilerek duyguların renklerle anlamlandırılması sağlanacak. Peki, duyguların insan hayatındaki önemi nereden kaynaklanıyor?

Duygular, algıları şekillendiren filtrelerdir. DBE-Forton Koçları, bu filtreleri kendilerinde ve danışanlarında fark edebilir ve danışanlarına da bu beceriyi kazandırırlar. Kişilerin güçlü ve geliştirmesi gereken yönlerini belirleyerek onların potansiyellerini keşfedip daha verimli bir noktaya gelmesini sağlayan yöneticiler, duygusal zekâları gelişmiş, koçluk becerileri olan yöneticilerdir.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nün 5. Koçluk Konferansı ile ilgili paylaşımları Twitter ve Instagram üzerinden #dbeileizbirak hashtagi ile takip edilebilir, paylaşımda bulunulabilir.

Konu ve katılım hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için: 0212 233 01 10/ 253 numaralarından veya igonulalan@dbe.com.tr, www.dbe.com.tr adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, uzmanları ve uzmanlık konuları hakkında bilgi almak için:
www.dbe.com.tr ve www.dbe-online.com.tr adreslerini ziyaret ediniz.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nü sosyal medyadan izlemek için:
https://twitter.com/DBEdbe adreslerini takip edilebilir.