BITDEFENDER DOLAR KURUNU 2.60 TL’YE SABİTLEDİ

BITDEFENDER’DAN KURUMSAL MÜŞTERİLERE ÖZEL KAMPANYA
BITDEFENDER KURUMSAL ÜRÜNLERİNDE DOLAR KURUNU SABİTLEDİ

Global antivirüs yazılım kuruluşu Bitdefender, son dönemlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle hızla yükselen dolar kurunun tüketicileri olumsuz etkilememesi için kurumsal ürünlerinin satışında dolar kurunu 2.60 TL’ye sabitledi.

Dünya üzerinde 500 milyondan fazla kullanıcısı olan global antivirüs yazılım şirketi Bitdefender, kurumsal ürünleri kapsayan bir kampanyayla Eylül ayı boyunca dolar kurunu 2.60 TL’ye sabitledi. Bitdefender Antivirüs, yaşanan son gelişmeler nedeniyle yükselen dolar kurunu 2.60 TL’ye sabitleyerek kurumsal müşterilerine %15’e varan oranda indirim sağlıyor.

2 Yıl Lisans Alana 1 Yıl Lisans Hediye

Müşterilerinin ekonomik belirsizlikler sebebiyle aşırı değerlenen kurdan olumsuz etkilenmemesini isteyen global güvenlik teknolojisi şirketi Bitdefender Antivirüs, aynı zamanda 2 yıllık lisans alan kurumsal müşterilerine 1 yıllık lisans da hediye ediyor.

Antivirüs yazılım şirketi Bitdefender’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Laykon Bilişim’in Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu kampanya ile ilgili, “Son zamanlarda internet tehditlerininartışı hızla devam ediyor. Dolar kuru ve piyasada yaşanan belirsizlikler nedeniyle son kullanıcı ve bayilerimizin, güvenlik yazılımları alımlarını bekletme veya erteleme eylemlerinin çoğaldığını görüyoruz. Bu şartlar altında bayi kanalımıza ve son kullanıcılarımıza bir kampanya ile destek vermeyi hedefledik. Böylece hem finansal olarak destekleyici bir çözüm sunduk hem de internet tehdidinin yoğun olduğu bu dönemde güvenlik zafiyeti yaşamamalarını sağlamış olduk.” açıklamasında bulundu.

Yeni Ürün Alımı ve Yenilemede Geçerli

Bitdefender kurumsal ürünlerinde geçerli olan kampanya 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar, yeni ürün alan ve var olan lisansını yenileyen kurumsal müşteriler kampanyadan yararlanabilecek.