CSC, Sigorta Sektörünün Lider BT Servis Sağlayıcısı Seçildi

CSC, sigorta sektörü BT servis sağlayıcılarını değerlendiren Ovum Karar Matriksi’nde pazar lideri olarak gösterildi. Değerlendirmede, BT servis sağlayıcı şirketlerin teknolojileri, uygulamaları ve pazar etkileri dikkate alındı.

Kurumlara yeni nesil BT servis ve çözümleri sunan CSC, “Ovum Karar Matriksi: Sigortacılık Sektöründe BT Servis Sağlayıcı Seçimi, 2015-2016” raporunda pazar lideri olarak konumlandırıldı.

Raporda, toplam dokuz BT servis sağlayıcı, teknoloji, uygulama ve pazar etkisi alanlarında değerlendirildi. Bu kriterlerden elde edilen toplam puanlar sonucunda, tedarikçi şirketler ‘lider’, ‘liderin rakibi’ ve ‘takipçi’ olarak sınıflandırıldı.

Ovum Finansal Servisler Teknolojisi Baş Analisti Charles Juniper, “CSC’nin sigorta sektörü için belirlediği, bulut altyapıları ile entegrasyonu ve bu altyapıların etkin yönetimini öne çıkaran ve gücünü CSC Agility Platform’dan alan net bir yol haritası var. CSC’nin tüm potansiyel sigorta müşterileri, özellikle de büyük global oyuncular için, hizmet sağlayıcı olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

CSC’nin Başkan Yardımcısı ve Sigortacılık Sektörü Global Genel Müdürü Phil Ratcliff ise, “Pazar lideri olarak konumlandırılmamız, küresel müşterilerimize sunduğumuz kapsamlı hizmetlerimizin, geniş iş ortağı ekosistemimizin ve hizmet mükemmelliğimizin bir göstergesi oldu. Dijital sigortacılık vizyonumuz ve bunu her ölçekte uygulayabiliyor olmamız sayesinde, dijital dönüşüm yolculuklarında müşterilerimize en iyi şekilde eşlik edebiliyoruz” diye konuştu.

CSC 45 yılı aşkın bir süredir sağlıktan hayat ve emekliliğe kadar her branşta sigorta sektörüne hizmet sunuyor. CSC, dünya çapında 1.500’ü aşkın sigorta şirketinin dijital olarak büyümelerine, mevcut BT ortamlarını dönüştürmelerine ve operasyonel etkinliklerini artırmalarına yardımcı oluyor.

CSC hakkında:

CSC (NYSE: CSC) müşterilerine dijital dönüşüm yolculuklarında önderlik etmektedir. Şirket sahip olduğu derin endüstri deneyimi, küresel ölçeği, teknoloji bağımsızlığı ve yaygın iş ortağı topluluğundan güç alarak, yeni nesil inovatif teknoloji hizmetleri ve çözümleri sunmaktadır. CSC, dünyanın dört bir yanında önde gelen ticari ve kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermektedir. Bir Fortune 500 şirketi olan CSC, aynı zamanda ABD’nin en iyi kurumsal yurttaşlar listesinde yer almaktadır.

Daha fazla bilgi için: www.csc.com

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.