Domino’s Pizza keyfi artık Masterpass hızında!

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard ve dünyanın önde gelen fast food markalarından Domino’s Pizza, inovatif bir  iş birliğine imza attı. Pizza severlerin web sitesinden ya da uygulama üzerinden siparişlerini daha basit, hızlı ve güvenilir şekilde verebilmeleri sağlayan bu iş birliğiyle ödemeler, Mastercard’ın dijital ödeme markası Masterpass ayrıcalığıyla yapılabiliyor. Masterpass’ın güvenli altyapısı sayesinde, dijital ödemeler, tek bir tıkla, saniyeler içerisinde gerçekleşiyor.

Pizza severler Domino’s Pizza’dan yaptıkları alışverişlerde artık Masterpass hızında sipariş verebilecekler. Yani artık kapıda pizzanızı teslim alırken ve   bir an önce pizzanıza kavuşmak için can atarken, ödeme ile vakit           kaybetmeyeceksiniz. Ofiste, evde veya yolda, web sitesinden ya da akıllı cihazlar üzerinden verdiğiniz Domino’s Pizza siparişlerinde, Masterpass hızında alışveriş yapabilmek için siparişiniz sırasında online kredi kartı opsiyonunu seçmeniz ve kartınızı ödeme adımında MasterPass’e kaydetmeniz yeterli.  Ayrı bir uygulama indirmeye ya da web sitesine kaydolmaya gerek olmayan bu sistemde, bilgileriniz Masterpass altyapısında güvenli bir şekilde saklanıyor. Üstelik kart bilgilerinizi tekrar tekrar girmenize gerek kalmadan, Masterpass anlaşmalı diğer iş yerlerinde de, aynı pratiklikte, kayıtlı bilgilerinizle alışveriş yapabilirsiniz.