‘Eğitimin En İyileri” Halk Oylamasında

Eğitim Kurumları, eğitimciler ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile özel sektör markalarının katılımcı olarak yer aldığı ‘Eğitimde En İyiler Ödülleri’nde halk finalistleri oylayacak, ödüller 24 Kasım Perşembe akşamı Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek özel gecede sahiplerine ulaşacak.

Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom tarafından düzenlenen ‘Eğitimde En İyiler Ödülleri’ son dönemece girdi. Ön kurul başvuruları değerlendirdi, finalistler belirlendi. Şimdi sıra halk oylamasında.

Her kategoriye ve eğitim konusunun tüm oyuncularına değebilen alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi değerlendirme kurulunun puanlamaları ile belirlenen finalistler  üzerinde 31 Ekim tarihine kadar halk oylamasına açıldı. ‘Eğitimde En İyiler Ödülleri’ bu anlamda eğitim kurumlarının ve eğitimcilerin standart akademik eğitimin yanında sundukları katma değerin halk oylaması yolu ile değerlendirildiği ilk ödül olma özelliğini taşıyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan organizasyonda, okulların çevre bilincinden sosyal sorumluluğa, kişisel gelişimden eğitimde teknoloji kullanımına kadar farklı kategorilerde projeleri değerlendirmeye alındı.

Toplam 59 finalistin yarıştığı halk oylamasında 5 farklı kurumsal kategorinin yanı sıra ‘Yılın En Sıra Dışı Eğitimcisi’, ‘Yılın En Sıra Dışı Eğitim Yöneticisi’, ‘Yılın Eğitim Yazarı ve Bloggerı’ başlıklarında 3 bireysel kategori de bulunuyor. Finalistler arasında eğitimciler ve eğitim kurumlarının yanı sıra, Tohum Otizm Vakfı, Denizbank Akademi gibi büyük kurum ve kuruluşlar da eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile yer alıyor.

Oylama için: