Eski beyaz eşyanızı değiştirin doğayı koruyun

Doğanın korunmasında öncü şirketlerden Bosch, dönüşüme davet eden bir kampanya düzenliyor. TEMA Vakfı’yla da desteklenen kampanyada herhangi marka eski bir ürününü Bosch beyaz eşya ile değiştiren herkes anında 200 TL indirim kazanıyor. Ayrıca, değiştirilen her ürün için TEMA Vakfı işbirliğiyle adınıza bir ağaç dikiliyor.

Sunduğu ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırırken aynı zamanda doğal kaynakları koruyan teknolojiler sunan Bosch, bu ilkelerle hazırladığı kampanya dâhilinde anlamlı bir dönüşüm fırsatı sunuyor. Kampanya dâhilinde, eski beyaz eşyasını Bosch ürünüyle değiştiren herkes anında 200 TL’lik indirim kazanıyor. TEMA Vakfı’nın da desteğini alan kampanyada değiştirilen her ürün için ürün sahibi adına bir ağaç dikiliyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için, markası ne olursa olsun, soğutucu, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın, solo bulaşık makinesi, televizyon, elektrikli süpürge (motorlu veya termikli), küçük ev aletleri, ütü, mini-midi ve solo mikrodalga fırın, solo set üstü ocak ve su sebili eski ürünlerini teslim etmesi yeterli. Ayrıca, söküm işlemi tüketici tarafından yapılan klima, termosifon, ani su ısıtıcısı, solo aspiratör ve ankastre ürünler de kampanyada kullanılabiliyor. Her ürün için bir ağaç dikme desteği veren TEMA’nın da gücünü yanın alan kampanyada verilen eski ürünlere karşılık, ankastre ürünler haricinde, verimli ve yepyeni bir soğutucu, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın ve solo bulaşık makinesi almak mümkün. Kampanya 30 Kasım 2016’ya kadar geçerli olacak.

Doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen “Doğa Dostu Teknoloji” yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdüren Bosch, yüksek enerji ve su tasarruflu ürünlerin geliştirilmesinde öncü bir rol üstleniyor. Çevreye saygılı ve doğal kaynakları koruyan ilkelerle ürün geliştirmenin yanında, imza attığı doğa dostu kampanyalara yenisini ekleyen Bosch, yeni kampanyasıyla daha yaşanır dünyaya sunduğu katkıları artırmayı hedefliyor.