EvilBane’de Yeni Güncelleme ve Sezon Etkinlikleri

EvilBane’de Yeni Güncelleme ve Sezon Etkinlikleri

Evilbane, son güncellemesinde Macera Sezon 2’ye eklenen Etap 6-7 ve ekipman kemeri ile oyuna heyecan katıyor. Evilbane, bu ekipman kemeri ile birlikte sınırlı sayıda eşya kazandıran sezon etkinliklerini de oyuncuların beğenisine sunuyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., mobil aksiyon RPG EvilBane’e yeni bir güncelleme ekledi. Güncellemede Macera Sezon 2’ye eklenen Etap 6-7 ve yeni ekipman kemeri oyuncular için farklı bir heyecan sunuyor. Ayrıca, EvilBane sezonluk sınırlı sayıda eşya kazandırdığı etkinliklerini de oyuncularıyla buluşturuyor.

EvilBane‘in Macera Sezon 2’ye eklediği Etap 6-7’de yer alan yeni ekipman kemeri tasarımı ve işleviyle dikkat çekiyor. Kemeri takınca güçlenen oyun karakterleri, Evilbane’de savaşı kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor.

EvilBane‘in son güncellemesi, bir oyuncunun sahip olduğu bütün karakterler arasında seviye paylaşma, güncellenmiş otomatik oynanış gibi sistematik geliştirmeleri de içeriyor.

Netmarble, ayrıca devam etmekte olan spor festivali ile bağlantılı olan ve 24 Ağustos’a kadar sürecek bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik boyunca görevlerini tamamlayıp, tüm karakterler için verilen jetonları toplayan Evilbane oyuncuları, altın, gümüş ve bronz madalya ve çeşitli oyun içi eşyaları içeren hatıra aksesuarlarına sahip olabiliyor.

EvilBane, 22 Ağustos’a kadar, oyuncularına, Mathera Tapınağı’nda elde ettikleri altın miktarıyla aynı oranda madalya eşyası hediye ediyor. Sezonluk ve sınırlı sayıda bulunan madalya eşyaları, Evilbane oyuncularının güçlenmesini sağlıyor.

EvilBane, App Store ve Google Play, oyun içi satın alma seçenekleri ile bedava olarak indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4cIt

Google Play: http://buff.ac/4cIu

Oyun hakkında daha fazla bilgi EvilBane resmi sitesinden ve Facebook sayfasından elde edilebilir.