EvilBane’e Yeni Bölge ve Ekipmanlar Geliyor

Evilbane, son güncellemesinde yeni bir bölge ve ekipman güçlendiriciler ile birlikte farklı özellilerde eşya kazandıran etkinlikleri oyuncularıyla buluşturuyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane’de yeni bölge olan Gökyüzü Madenleri ve ekipman kemeri güçlendiricileri oyun severlerin beğenisine sunarken, ödüller kazandıran etkinlikler de düzenliyor.

Evilbane, Gökyüzü Madenleri isimli yeni bölgede, bu ayın başında duyurulan yeni ekipman Kemer için TP küreleri kazandırıyor. Yeni bölge ile beraber Hikaye’ye bölüm 8 ve 9’u da ekleyen Evilbane, oyunculara yeni baş düşmanlar Griseus Lideri, Kraliçe Harpy, Cüce Kral ile karşılaşma fırsatı sunuyor. Evilbane, ayrıca eklediği kuzgun görevleriyle bölüm 11-13 arasında başlatılacak operasyonları daha eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor.

İlki 22-28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde Evilbane, oyuncuların kullandığı kristal sayısına göre Efsanevi Kıyamet Zırhı, Altın, Cennet Taşı ve çeşitli ekipmanlar dağıtıyor.

7 Eylül’e kadar düzenlenecek etkinliklerde ise, Hikâye, Günlük Zindan, Akın ve Arena oynayan Evilbane oyuncuları, puanlarına göre Cennet Taşı, Nadir Kemer, Seyrek Zırh TP Küresi gibi ödüller alabilecekler. Ayrıca kemerleri Destansı veya Efsanevi derecesine yükseltenler, yükselttikleri dereceye göre 500.000 veya 250.000 Altın kazanacak.

EvilBane, App Store ve Google Play, oyun içi satın alma seçenekleri ile bedava olarak indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4cIt

Google Play: http://buff.ac/4cIu

Oyun hakkında daha fazla bilgi EvilBane resmi sitesinden ve Facebook sayfasından elde edilebilir.