FUTBOL HEYECANI HEPSİBURADA.COM’DA YAŞANIYOR

Türkiye’de e-ticaret sektörünün lider platformu hepsiburada.com, Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nun açılış heyecanıyla birlikte futbolseverleri mutlu edecek indirim fırsatlarını ve kampanya seçeneklerini devreye aldı. Futbolseverler, hepsiburada.com taraftar ürünleri kategorisinde formalarda yüzde 50’yi geçen, takım tişörtlerinde yüzde 70, taraftar ürünlerinde de yüzde 90’a varan indirimlerden faydalanabiliyor. Ayrıca hepsiburada.com kullanıcıları, taraftar ürünleri kategorisinden yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde “kargo bedava” kampanyasından da yararlanabiliyor.

Pek çok kategoride olduğu gibi spor ürünleri kategorisinde de en zengin koleksiyonu müşterilerine sunan hepsiburada.com, Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonuyla birlikte taraftarlar için özel bir kampanya sayfası oluşturdu.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un lisanslı ürünlerinin yer aldığı kategoride her yaştan taraftara özel ürünler yer alıyor. Formalarda yüzde 54, takım tişörtlerinde de yüzde 70’e varan indirimlerden yararlanabilen futbolseverler, kampanya kapsamında sadece yeni sezon ürünlerini değil geride kalan sezonların nostaljik ürünlerini de satın alabiliyorlar.

Rekabet hepsiburada.com’da yaşanıyor

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan takımların taraftarları, rekabeti hepsiburada.com’da da sürdürüyor. Formalardan tişörtlere, futbol toplarından anahtarlıklara, sweatshirt’lerden mutfak eşyalarına, dekorasyon ürünlerinden nevresim takımlarına, biblolardan resmi kıyafetlere kadar pek çok üründe taraftarlar, bütçelerine uygun seçenekleri tercih edebiliyorlar.

100 TL ve üzeri kargo bedava

Futbolseverler bu avantajların yanı sıra taraftar ürünleri kategorisinde yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde “kargo bedava” fırsatından da yararlanabiliyor.

Sporseverlerin ihtiyaç duydukları tüm ürünleri bulabildikleri hepsiburada.com, futbolseverlere yönelik kampanyalarıyla sahadaki heyecanı online alışverişe yönlendirerek e-ticaret sektörünü büyütmeye devam edecek.