GENÇLERİN YENİ GÖZDESİ HOVERBOARD’LAR YÜZDE 45’E VARAN İNDİRİM FIRSATLARI İLE HEPSİBURADA.COM’DA

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, son dönemin en popüler teknolojik oyuncaklarından biri olan hoverboard’ları gençlerle buluşturuyor. Bilim kurgu filmlerindeki uçan kaykaylardan esinlenerek yapılan ve yeniliklere meraklı olan gençlere farklı deneyimler yaşatan hoverboard’lar, hepsiburada.com’dan yüzde 45’e varan indirim fırsatları ile alınabiliyor.

Hepsiburada.com son dönemin fenomen oyuncakları hoverboard’larda önemli fırsatlar sunuyor. 30 farklı kategoride 2 milyondan fazla ürün seçeneğini müşterileri ile buluşturan hepsiburada.com, gençler arasında bir tutkuya dönüşen hoverboard’lar için de zengin seçenekler oluşturdu.

Elektrikli iki tekerleğiyle kullanıcıların vücut hareketlerine göre kontrol edilebilen hoverboard’lar, 20 – 30 km kadar yol gitme kapasitesi ile hem bir oyun hem de farklı bir ulaşım aracı rolü üstleniyor. Hoverboard’lar, 12 – 20 km arasında hız yapabiliyor. 120 kg’a kadar taşıyabilen bu teknolojik oyuncakların üzerinde dengede durabilmek, ayak kaymasını önleyen kauçuk matlar sayesinde kolaylaşıyor. Kullanıcılar hoverboard’larda dengede durmayı kısa sürede öğrenerek, keyifli bir deneyim yaşamaya başlıyor. Birçok modelde led farlar ve bluetooth imkânı da sunuluyor. Suya dayanıklı olan tasarlanan hoverboard’lar, yağmurlu havalarda da kullanılabiliyor. Kolay taşınabilen ve az yer kaplayan hoverboard’ları güvenli bir şekilde deneyimlemek için kask, dirsek koruması ve diz koruması gibi aksesuarları mutlaka kullanmak gerekiyor.

Bilim kurgu filmlerindeki uçan kaykaylardan esinlenerek geliştirilen ve 2016’nın yaz aylarına damgasını vuran bu yenilikçi oyuncaklar, hepsiburada.com’dan indirim, peşin fiyatına 9 taksit ve seçili ürünlerde 100 TL ve üzeri kargo bedava avantajları ile alınabiliyor.