HEPSİBURADA.COM’DAN OLİMPİYAT OYUNLARI BOYUNCA “HER GÜN İNDİRİM” VE “KARGO BEDAVA” FIRSATI

Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformu hepsiburada.com, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları boyunca spor kategorisindeki seçili ürünlerde indirimler uygulayacak. 21 Ağustos’a kadar sürecek olan olimpik heyecanı hepsiburada.com’da yaşamak isteyen sporseverler, formalardan toplara, bisikletlerden koşu bantlarına, fitness ürünlerinden spor ayakkabılarına kadar pek çok üründe cazip indirim fırsatlarından yararlanabilecek. Hepsiburada.com sunduğu indirimlerin yanı sıra yüzbinlerce üründe “Kargo Bedava” kampanyası başlattı.

Hepsiburada.com’da yer alan 30 kategori arasında müşterilerden yoğun ilgi gören spor kategorisinde Olimpiyat Oyunları heyecanı başladı. Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde 21 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek olan organizasyon süresince hepsiburada.com’un spor kategorisinde özel indirimler uygulanacak.

“Kargo Bedava” kampanyası

Hepsiburada.com’da olimpiyat heyecanı ile birlikte “Kargo Bedava” kampanyasının heyecanı da yaşanıyor. 10 milyondan fazla üyesine en iyi ürünü en iyi fiyata sunan hepsiburada.com, şimdi de nerede olurlarsa olsunlar müşterilerine kargolarını bedava gönderiyor. Spor kategorisinde satılan binlerce ürünü de kapsayan “Kargo Bedava” kampanyası, satıcısı hepsiburada.com olan ve “100 TL ve üzeri Kargo Bedava” ikonlu ürünlerde uygulanıyor.

Büyük indirimler…

Türkiye’nin 103 sporcuyla madalya mücadelesi vereceği Olimpiyat Oyunları Rio 2016, hepsiburada.com kullanıcılarına da indirim fırsatları getirecek. Pilates setlerinde yüzde 60’ı aşan indirimler var. Koşu bandlarında indirim fırsatı yüzde 30’a kadar çıkıyor. Kondisyon bisikletlerinde ise yüzde 69’a varan kaçırılmayacak indirimler sporseverleri bekliyor. Dambıl seti almak isteyenler de yüzde 50’nin üzerinde indirimlerle ve çok uygun fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Sporseverler ayrıca, bisikletlerden yüzme malzemelerine, basketbol toplarından patenlere ve futbol formalarına kadar pek çok üründe yüzde 10 ile yüzde 20 arasında değişen indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Türkiye’nin en büyük spor kategorisi

30 farklı kategoride 2 milyondan fazla ürünle hizmet veren hepsiburada.com, spor kategorisinde de indirim fırsatları ve cazip kampanyalarıyla kullanıcılarına keyifli ve kolay bir online alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Hepsiburada.com’un spor aletleri ve malzemeleri kategorisinde adidas, Nike, Puma, Under Armor, Hummel, New Balance, Onitsuka Tiger, Skechers, BJK Kartal Yuvası, Fenerium, GS Store, Bianchi, Salcano, Shimano, Voit gibi ünlü markaların her bütçeye uygun ürünleri yer alıyor.