HEPSİBURADA.COM’DAN SEÇİLİ LG TV’LERDEN SATIN ALAN HERKES ŞİMDİ AVRUPA’YA DAHA YAKIN!

Yaptığı özel kampanyalarıyla müşterilerine avantajlar sunan hepsiburada.com, özellikle seyahat severleri mutlu edecek yeni bir kampanyayı devreye aldı. LG Electronics’in başlattığı “LG TV ile Avrupa Daha Yakın” kampanyası ile 31 Ekim’e kadar hepsiburada.com’dan kampanyaya dahil LG TV modellerinden birini satın alan herkes, televizyonun modeline göre Avrupa’nın gözde şehirlerinden birine bir kişilik ya da iki kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansı yakalayacak.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, dünyaca ünlü teknoloji markası LG’nin kaçırılmayacak bir kampanyasında daha LG ile işbirliği yapıyor. 31 Ekim 2016 tarihine kadar kampanya dahilindeki LG TV modellerinden birini satın alan tüketicilerin kampanyadan faydalanmaya hak kazanabilmeleri için, 10 Kasım 2016 tarihine kadar satın aldıkları TV’nin kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmaları ve 25 Kasım 2016 tarihine kadar www.lgtvileavrupadahayakin.com adresinde belirtilen başvuru adımlarını takip ederek kampanyaya katılımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Avrupa’nın en güzel şehirlerinden Amsterdam, Londra, Paris, Berlin, Roma, Viyana, Atina, Budapeşte, Milano, Münih ve Brüksel’e seyahat edebilme hakkı sunan kampanyaya başvuranlar İstanbul, İzmir ve Ankara havalimanlarından herhangi birinden hareketle, varış şehrini ve uçuş tarihlerini kampanya koşulları çerçevesinde, kendileri belirleyebilecek.

Tüketiciler hepsiburada.com’dan 49UH650V, 55UH650V, 58UH635V, 60UH650V, 65UH650V model LG TV’lerden birini satın almaları halinde, tek kişilik gidiş – dönüş uçak bileti promosyonundan ve 49UH770V, 49UH850V, 55EG910V, 55EG920V, 55EG960V, 55UH770V, 55UH850V, 60UH770V, 60UH850V, 65EG960V, 65UH770V, 65UH850V, 75UH855V, 86UH955V model LG TV’lerden birini satın almaları halinde çift kişilik gidiş – dönüş uçak bileti promosyonundan faydalanma hakkını elde edecekler.

2016 model yepyeni LG TV’lerde yüzde 17’ye varan indirim fırsatı var

Kampanyaya dahil olan yepyeni LG TV’lerle televizyon izlemek bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Görüntüden sese, donanımdan bağlantı özelliklerine kadar üstün teknolojilere sahip olan LG TV’ler standartları yükseltiyor. Televizyon severler “LG TV ile Avrupa Daha Yakın” kampanyasında yer alan bu yenilikçi TV’lere, hepsiburada.com farkıyla yüzde 17’ye varan indirimlerle sahip olabilecek.

Tek kişilik gidiş-dönüş bileti hediye verilen modeller

Hepsiburada.com’da yer alan kampanya kapsamında tek kişilik gidiş-dönüş bileti hediye verilen modellerden LG 49 ” 124 Ekran 4K UHD Uydu Alıcılı Smart LED TV yüzde 12 indirimle satılıyor. Smart TV olarak yenilikçi ve kolay webOS 3.0 ara yüzüne sahip olan LG’nin bu modelinde, ULTRA İnce Metalik Tasarım televizyonun cazibesini artırıyor. Yüksek renk aralığı ile canlı renkler sunan ColorPrime Pro, HDR Pro, Geniş İzleme Açısı, 3D Color Mapping, ve ULTRA Surround öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.

LG 55 ” 140 Ekran 4K UHD Uydu Alıcılı Smart LED TV’de ise yüzde 15 indirim fırsatı var. Televizyon severlerin evlerine heyecan ve renk katacak olan bu modelin önemli özelikleri arasında da webOS 3.0, 3D Color Mapping, HDR Pro, ColorPrime Pro, Geniş İzleme Açısı, ULTRA İnce Metalik Tasarım, ULTRA Parlaklık, Local Dimming, ve ULTRA Surround yer alıyor.

Çift kişilik gidiş-dönüş bileti hediye verilen modeller

Hepsiburada.com’daki “LG TV ile Avrupa Daha Yakın” kampanyasında yer alan modeller ile izleyiciler filmlerin, dizilerin, programların, maç yayınlarının tadını çıkaracak. Kampanya kapsamındaki çift kişilik gidiş-dönüş bileti hediye verilen seçili modeller, heyecan verici özellikleri ile dikkat çekiyor.

LG 49UH770V 49 ” 124 Ekran 4K SUPER UHD Uydu Alıcı Smart LED TV, yüzde 13 indirimle satılıyor. LG 49UH770V SUPER UHD TV ile televizyon izleme deneyimi bir adım öteye taşınacak. Multi-HDR desteğine sahip LG Super UHD TV’nin geliştirilmiş renk skalası görüntüleri milyar renk zenginliğinde sunuyor. Dolby Vision’ı da destekleyen HDR Super, IPS 4K Quantum Display, ColorPrime Plus, Milyar Renk, ULTRA Parlaklık, webOS 3.0 ile “Sihirli Kumanda” olarak adlandırılan hareket sensörlü kullanımı kolay ve gelişmiş TV uzaktan kumandası TV’nin öne çıkan özellikleri arasında.

LG’nin yepyeni bir başka modeli olan LG 49UH850V 49 ” 124 Ekran 4K SUPER UHD Uydu Alıcılı Smart LED TV’de ise yüzde 17 gibi cazip bir indirim fırsatı ile televizyon severleri bekliyor. Pek çok teknolojik özelliğinin yanı sıra yüksek çözünürlüklü görüntüsü ile fark yaratan bu modelde objeler doğadakine en yakın gerçekliğinde görüntüleniyor. Herhangi izleme açısından Full HD’den dört kat yüksek 4K çözünürlük aynı şekilde izleniyor. İzleyiciler; Dolby Vision’ı da destekleyen HDR Super, IPS 4K Quantum Display, ColorPrime Plus, Milyar Renk, Geniş İzleme Açısı, ULTRA Parlaklık, kolay ve gelişmiş Smart TV arayüzü webOS 3.0 ile gelişmiş “Sihirli Kumanda” özelliklerinden faydalanabiliyor.

Hepsiburada.com müşterileri LG’nin 2016 model TV’lerini indirim fırsatının yanı sıra 6 taksit ve süper hızlı gönderi gibi avantajlardan yararlanarak alabilecek.

Hepsiburada.com ve LG’nin “LG TV ile Avrupa Daha Yakın” kampanyası ile ilgili diğer bilgiler için aşağıdaki linkte yer alan sayfayı ziyaret edebilirsiniz: