İSTANBUL KIRTASİYE OFİS FUARI’NIN YENİ ADRESİ TÜYAP

Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan ve Türkiye’de sektörün tek büyük fuarı olan, İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nın yeni adresi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi oldu.

Sektöründe dünyanın sayılı, Türkiye’nin en büyük fuarı olan İSTANBUL KIRTASİYE OFİS FUARI artık TÜYAP‘ta düzenlenecek. TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.ve Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TUKİD) arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde 22 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.

Okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründe dünya ile rekabet eden Türkiye pazarı, 2017 hedeflerine TÜYAP ile ulaşacak. Sektörü, bölgesel bir güç haline getirmek ve hak ettiği yere oturtmak için tüm pazarlama stratejilerini ortaya koyan TÜYAP, teknik alt yapısı ile Türkiye’nin en büyük ve modern fuar merkezi olan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin 6 salonunda 25 bine yakın yerli ve yabancı sektör temsilcisine ev sahipliği yapacak.

Kırtasiye sektörünün en büyük kuruluşu TUKİD ve Türk fuarcılık sektörünün en büyük şirketi TÜYAP’ın güçlerini birleştirdiğini açıklayan Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nın doğru zamanda doğru yerde yapılıyor olması TÜYAP olarak bizi heyecanlandırıyor dedi. Ersözlü, sektörün bugüne kadar ihtiyaç duyduğu kaliteli hizmet anlayışı ve hedef odaklı yürütülen pazarlama faaliyetleri ile fuarın geleceğini zirveye taşıyacaklarını belirtti.