Marvel Future Fight’a Yeni Avengers Ekibi & Gwenpool Geliyor!

MARVEL Future Fight, son güncellemesinde Yeni Avengers Ekibi’nden karakterler ile birlikte ilk kez bir mobil oyunda yer alacak Gwenpool’u da oyuncuların beğenisine sunuyor.

Yeni karakterlerle beraber Avengers temalı özel görevlerin de eklendiği MARVEL Future Fight’ta, İttifak Turnuvası da oyuna heyecan katıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble, mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight‘ın yeni güncellemesinde Marvel dergilerinde global bir bilimsel kurtarma ekibi olan Yeni Avengers Ekibi‘nden beş güçlü karakteri oyuncularıyla buluşturuyor. Ayrıca, gerçek dünyadan Marvel evrenine geçiş yapmış bir çizgi roman hayranı olan İnanılmaz Gweenpool da bir mobil oyunda ilk kez oyuncuların karşısına çıkıyor. Yeni karakterlerle birlikte Yeni Avengers Ekibi temalı özel görevlerin de eklendiği Marvel Future Fight, İttifak Turnuvası ile de heyecanlı karşılaşmalara sahne oluyor.

MARVEL Future Fight, yeni güncellemesinde Yeni Avengers temalı özel görevler sayesinde oyunculara, Marvel evreninin parçalanmasını engellemeye çalışan Yeni Avengers üyeleriyle yepyeni mekanlarda oynamanın keyfini sunuyor. Aynı güncellemede yer alacak İttifak Turnuvası’nda, en başarılı oyuncular turnuva usulü karşılaşmalar ve savaşlar sonucunda Onur Listesi’ne girmeye çalışacaklar. Harika ödüller kazanma şansı da yakalayacak oyuncular heyecanlı PvP mücadeleleri verecekler.

Netmarble Chief Marketing Officer Seungwon Lee yeni güncellemeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, MARVEL Future Fight‘ın son güncellemesiyle, Yeni Avengers karakterleri ve görevleri ile oyuncularımıza saatler boyunca sürecek kesintisiz bir aksiyon sunuyoruz. Takipçilerimiz yeni içeriği keşfederken çok keyifli ve eğlenceli vakit geçirmelerini umut ediyoruz. Ayrıca tüm oyuncularımıza da Yeni İttifak Turnuvası’nda başarılar diliyorum”dedi.

MARVEL Future Fight güncellemesindeki yeni içerikler:

• Yeni Avengers Ekibi: Netmarble, özel görevlere sahip olan beş Yeni Avengers üyesini Baş Düşmanlar olarak (Beyaz Kaplan, Wiccan, Hulkling, Songbird ve Sincap Kız) oyunculara sunuyor.
    • Beyaz Kaplan; Kaplan Tanrısı tılsımından güç alan, çevik bir dövüş ustası.
    • Wiccan; gerçekliği kendi arzusuna göre şekillendirebilen bir büyü kullanıcısı.
    • Hulkling, görünüşünü istediği gibi değiştirebilen bir uzaylı.
    • Songbird, yıkıcı süpersonik çığlıkları ile düşmanlarını yerle bir edebiliyor.
    • Sincap Kız; tüylü kuyruğu ve çevik refleksleriyle sincapları kontrol edebiliyor.
  • Gwenpool Hoş Geldin: MARVEL Future Fight‘ın en yeni sgüncellemesi, İnanılmaz Gwenpool’un mobil platformda ilk kez hayranlarının karşısına çıkarıyor. Espri yeteneği Gwenpool karakteri üzerinde iki kılıç ve iki silah taşıyor ve doğaüstü bir kuvvete ve iyileşme yeteneğine sahip.
  • İki Yeni Kostüm: Wasp, yeni bir kostüme kavuşuyor. Nebula ise klasik kostüm sahipleri arasına katılıyor.
  • Boyut Yarığı Güncellemesi: Var olan Galaksinin Koruyucuları ve Ant-Man özel görevleri ile Boyuk Yarığı bölümleri içerisinde yer alıyor. MARVEL Future Fightta artık belirli boyut yarıklarını açabilmek için bir arama özelliği de bulunuyor. Durum göstergesi ise Boyut Yarığı’na katılan herkesi için ilerleyebiliyor. Durum göstergesi %100 olduğunda tüm katılımcılar ödüller kazanıyor.
  • Ana Karakterini Belirle: MARVEL Future Fight bu yeni sürümünde her oyuncunun kendisine bir ana karakter seçmesine olanak sağlıyor. Seçilen bu ana karakterin ikonu Sıralama Ekranı, Arkadaş Listesi, İtifak Listesi ve Sohbet Ekranı’nda oyuncunun profili olarak görünüyor.

İttifak Turnuvası: Heyecan dolu bir PvP içeriğin oyunculara sunulduğu turnuvayı kazanan oyuncular hem muhteşem ödüllerin sahibi olacaklar hem de Onur Listesi’ndeki yerlerini alacaklar. Turnuvaya hazırlık dönemi boyunca tüm oyuncular istedikleri bir ittifakı destekleme şansına sahip olacak. Destekledikleri ittifak galip gelince oyuncular çeşitli ödüller kazanacak.

MARVEL Future Fight App Store® ve Google PlayT üzerinden indirebilirsiniz.

App Store®:

Google PlayT:

MARVEL Future Fight ile ilgili daha çok bilgiye ulaşmak için  sitesini ziyaret edebilirsiniz.