Millenicom’dan Üniversiteliyi Sevindiren Kampanya: “İnterneti tam, fiyatı öğrenci!”

Alternatif telekom sektörünün öncülüğünü yapan Millenicom, üniversitelilere özel, “İnterneti tam, fiyatı öğrenci!” kampanyasını hayata geçirdi. Üniversite öğrencilerinin hızlı internete çok daha uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayan kampanyaya 26 Ağustos 2016 – 30 Kasım 2016 tarihleri arasında başvuru yapılabiliyor.

Telekomünikasyon sektöründe yenilikçi yapısıyla öne çıkan EWE Turkey Holding şirketlerinden olan Millenicom, üniversite öğrencilerine özel bir kampanyayı hayata geçiriyor. Millenicom’un “İnterneti tam, fiyatı öğrenci!” adlı kampanyasında yer alan tarifeler uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor.

“İnterneti tam, fiyatı öğrenci!” adlı kampanya kapsamında, 24 Mbps’ye kadar sınırsız, fiber hızında internete sadece 12 ay taahhütle, sabit fiyat garantisiyle 49,90 TL’ye ulaşılabiliyor. Üstelik bu fırsatlardan sabit telefonu olmayanlar da faydalanabiliyor. Millenicom, şu anda kullandığı tarifeden çıkmak isteyen üniversitelilerin 120 TL’ye kadar tahhhüt bedelini de karşılıyor. Bu kampanyaya katılmak isteyenlerin sadece öğrenci olduklarını kanıtlayan bir üniversite kimliği göstermeleri yeterli.

Başvuruların 26 Ağustos 2016 – 30 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılabileceği Millenicom’un “İnterneti tam, fiyatı öğrenci!” kampanyası hakkında detaylı bilgiye;  adresinden ulaşılabilir.