Mobil RPG SoulKing, Lonca Baş Düşman Savaşı ve Daha Fazlası ile Geliyor

Mobil RPG SoulKing, Lonca Baş Düşman Savaşı ve Daha Fazlası ile Geliyor

• Son güncelleme lonca baş düşman savaşını ve kahramanların daha yüksek seviyeye çıkarılabilmesini içeriyor.
  • SoulKing birçok olumlu geri dönüş aldı. Özellikle güçlü karakterleri toplayıp, birleştirme ve yetenek etkisi çok ilgi gördü.

Netmarble bugün mobil RPG oyunu SoulKing’in ilk güncellemesi olan lonca baş düşman savaşını duyurdu ve güncelleme ile ilgili bir video yayınladı.

11 Lonca baş düşman savaşı, lonca üyelerinin her gün değişen baş düşmanlara karşı savaşabileceği bir sistemdir. Her lonca üyesi günde 3 defa meydan okuma yapabilir. Baş düşmana verilen hasar miktarına göre puan alınır. Lonca baş düşman savaşı toplam 15 bölümden oluşur.

Lonca baş düşman savaşına katılan SoulKing oyuncuları, harika ödüller kazanabilirler. Bu ödüller sadece kişisel olarak alınan ödüller değil, lonca üyelerinin toplam başarılarına göre loncalara da verilecek ödüller olacaktır. Oyuncular kazandıkları lonca sikkelerini, lonca dükkânlarında kullanabilir.

SoulKing yeni güncellemesi ayrıca Limit Kırıcı içeriyor. Bu yeni güncelleme ile oyuncular kahramanları daha yüksek seviyeye çıkarabilecek. Güncellemeden önce altı yıldız bir kahraman en fazla seviye 120’ye çıkabiliyordu ama artık bu 130 oldu. Netmarble ayrıca Yetenek Uyandırma sistemini getirdi. Kendi karakterlerinin yeteneklerini uyandıran oyuncular, ek yetenekler elde edecekler.

SoulKing, oyuncuların savaşlarda karakterlerini kontrol ettiği ve her bölümde düşmanları ve baş düşmanları yendiği bir sisteme sahip. SoulKing, otomatik oynama özelliği ile birlikte, oyunculara, strateji kurma, kahramanları ve yetenekleri birleştirme ve savaşı kazanmak için ek güç kazanma gibi seçenekler sunuyor.

Pazarlama Kurulu Başkanı Seungwon Lee “SoulKing açılışından beri başarılı karakterleri ve yetenek stratejisi tarzı oynanışı ile oyunculardan olumlu tepkiler alıyor” dedi. “Lonca baş düşman savaşı güncellemesi ile oyun çok daha eğlenceli bir hale gelecek.”

Bir Netmarble yan kuruluşu olan FunnyPaw tarafından geliştirilen SoulKing, Google Play ve App Store oyun içi satın alma seçenekleri ile tüm dünyada bedava indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/app/soulking-global/id1117250412

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.soulkingglobal

Oyun hakkında daha fazla bilgiye SoulKing topluluğundan (http://www.mobirum.com/Soulking_en) ve Facebook sayfasından (https://www.facebook.com/SoulKingGame) ulaşılabilir.

Güncellemeye dair videoyu linkten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=QV-DtF9e_Jc&feature=youtu.be