NBA, Türk Telekom ve Sporx.com’dan yeni uygulama; NBA TÜRKİYE APP

NBA Türkiye App ile artık tüm NBA haberleri iOS ve Android’te.

NBA ve Sporx.com, NBA’in Türkiye’deki resmi online platformu olan NBA.com/Turkiye adresinde yer alan tüm multimedya içeriğin toplandığı NBA Turkiye App uygulamasını hayata geçirdi. Türk Telekom sponsorluğunda kullanıma sunulan uygulamaya NBA tutkunları, tüm iOS ve Android cihazlardan ücretsiz olarak ulaşabilecek.

NBA Turkiye App uygulaması, müsabakaların özetleri, Günün En İyi 10 Hareketi, “Fast Break” ve çok daha fazlasının yer aldığı videolara yer verecek. Taraftarlar; oyuncular ve müsabakalarla ilgili derinlemesine bilgiye, 30 NBA takımıyla ilgili en son haberlere ve özetlere yer veren özel takım sayfalarına erişebilecek. NBA severler aynı zamanda, uygulama ve internet sitesi üzerinden Türkiye’deki altyapı etkinlikleri hakkında bilgi sahibi olacak ve NBA ödülleri kazanma şansı yakalayacakları kampanya ve çekilişlere katılabilecek.

Türk Telekom sponsorluğunda hayata geçen NBA Türkiye App uygulaması; tüm iOS veAndroid cihazlarda App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilerek kullanılabiliyor.

NBA Türkiye Başkan Yardımcısı Naci Cansun uygulamayı değerlendirdi, “Türk Telekom ve Sporx’in büyük desteğiyle artık Türkiye’deki taraftarlar, NBA haberleri ve önemli anlara iOS ve Android mobil cihazlarından nerede olursa olsun erişebilecek. NBA Türkiye App uygulaması, taraftarların en son NBA haberlerini alması için mükemmel bir yol”.

Sporx CEO’su İlkan Gökyılmaz ise, “NBA Türkiye mobil internet sitesini Ocak 2016’da yayınlamaya başladık. Bugünden itibaren ise iOS ve Android mobil cihazlarını kullanan taraftarlar, NBA Türkiye’nin eşsiz içerik ürünü yeni NBA Türkiye App uygulamasını deneyimleyebilecek” şeklinde konuştu.

2015-16 sezonunda NBA kadrolarında üç Türk oyuncu yer alıyordu: Ömer Aşık (New Orleans Pelicans), Ersan İlyasova (Oklahoma City Thunder) ve Enes Kanter (Oklahoma City Thunder).

Taraftarlar NBA’i Facebook.com/NBATurkiye ve @NBA_Turkiye adresinden Twitter’da takip edebilir.