Paraşüt, 2. Kez Wired Dergisi’nin Seçtiği En İyi Startup’lar Listesinde!

Paraşüt, Wired Dergisi’nin Her Yıl Düzenli Olarak Yayınladığı Ve Avrupa’nın En Gözde Girişimlerinin Seçildiği Europe’s 100 Hottest Startups 2016‘ Listesinde Yer Aldı.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için geliştirilen web tabanlı finansal yönetim uygulaması Paraşüt, Avrupa’nın 6 yıldır en iyi startup şehirlerini araştıran Wired Dergisi’nin İngiltere edisyonuna ait, şehirlere göre sıralanan Avrupa’nın ilk 100 ve İstanbul’un ilk 10 startup şirketleri listesinde yerini aldı.

Araştırma yapılan ülkelerdeki önde gelen yatırımcılar, girişimciler ve teknoloji uzmanlarına sorularak yürütülen araştırma, Avrupa’nın 10 şehrinde gerçekleştirildi. Helsinki, Londra, Stokholm, Tel Aviv, Berlin, Barcelona, Lizbon, Amsterdam’da yapılan araştırmanın İstanbul ayağında Paraşüt bu yıl da listeye girmeyi başardı.

Paraşüt Kurucu Ortağı Sean X. Yu, konuyla ilgili olarak şu sözleri aktardı:

“Dünyanın en prestijli teknoloji dergilerinden Wired’ın ‘Europe’s 100 Hottest Startups’ listesinde ikinci kez İstanbul’un ilk 10 şirketi arasında yer almaktan dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum ki; ne iş yaparsanız yapın, ekibinize tutkulu insanları almaya özen gösterin. İşletme olarak çalışanlarımıza tutkularını ve yaratıcılıklarını kullanarak kendilerinden bir şeyler katmalarını teşvik ediyoruz ve bence başarımızın en büyük sırrı bu. En iyi ürünler ve en mutlu çalışanlar, tutkuların bastırılmadığı ortamlardan çıkar” dedi.