Radore Veri Merkezi’nden “Arkadaşları Ayırmayın” kampanyası

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, sunucu barındırma hizmeti alan müşterileri için kaçırılmayacak bir avantaj sunuyor

Dünya veri merkezlerinin standartlarını belirleyen en önemli sertifikasyon olan TIER standartlarına uygun olarak tasarlanan Radore Veri Merkezi’nin sunduğu yeni kampanya ile tüm müşteriler kazançlı çıkacak.

Hem TIER III+ hem de TIER II+ standardında hizmet sunan tek veri merkezi olma özelliğine sahip Radore, müşterilerine sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Radore’den sunucu barındırma hizmeti alan tüketiciler, Radore’ye getirdikleri her yeni arkadaşı kendileri için fırsata çevirecekler. Kampanya, yeni müşterilerin Radore ile 12 aylık sözleşme yapması ve en az 3 ay hizmet alması durumunda geçerlilik kazanacak. “Arkadaşları Ayırmayın” kampanyası dahilinde, yeni müşterilerin ödeyeceği barındırma ücreti kadar indirim, 3 ay sonra tüketicilerin hesaplarına yansıyacak.

TIER III + veri merkezi salonunun yanı sıra Mayıs ayında hizmete açılan TIER II + salonu da tüketicilerin kullanımına açık olacak. Kampanya dahilinde Radore’den hizmet alacak yeni müşteriler de ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kendilerine en uygun veri merkezi salonunu seçebilecekler.

“Arkadaşları Ayırmayın” kampanyasına ilişkin detaylı bilgiye adresinden ulaşılabiliyor.