Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7 n11.com’da

Newyork’ta düzenlenen Unpacked 2016 etkinliğinde tanıtılan Samsung’un fırtınalar estiren yeni amiral gemisi Galaxy Note 7, n11.com’daki yerini aldı.

Kullanıcıların merakla beklediği Iris tarayıcılı yeni Samsung Galaxy Note 7, ön sipariş veren müşterilere Gear VR hediyesiyle 3.599 TL’ye n11.com’da satışa sunuluyor.

Teknoloji meraklılarının merakla beklediği Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7, Newyork’ta düzenlenen dev Unpacked 2016 etkinliğinde tanıtıldı. E-ticaret platformu n11.com’da satışa sunulan Galaxy Note 7, ön sipariş veren müşterilere Gear VR hediyesi ve 3.599 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. 5.7 inçlik dev ekranına rağmen ergonomik yapısıyla dikkat çeken Galaxy Note 7, tek elle rahatça kullanılabiliyor.

Kullanıcısını gözünden tanıyor

Samsung Galaxy Note 7, tıpkı kardeşi Galaxy S7 ve S7 Edge gibi “IP68 Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık Sertifikası” sayesinde tatlı suda bir metre derinlikte otuz dakika kadar suya dayanabiliyor. Havuzda, duşta ya da yağmur altında Galaxy Note 7, gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Yeni amiral gemisinde öne çıkan bir yenilik olan ve kullanıcısını gözünden tanıyan Note 7, kızılötesi iris tarayıcısı sayesinde gözlerinizi tarıyor ve kilidini açıyor. Teknik özelliklerine bakıldığında Note 7, 4 GB RAM ve Google’ın en yeni mobil işletim sistemi Android 7.0 Nougat ile geliyor. TouchWiz arayüzüyle dikkat çeken Galaxy Note 7’de 3.500 mAh tipi batarya kullanılıyor ve USB-Type-C arabirimi sayesinde cihaz 1.5 saatlik sürede tam şarj olabiliyor.