Sony Profesyonel Çözüm Günleri’nde En Gelişmiş Sunum ve Görüntüleme Teknolojileri Tanıtıldı

Sony, güvenlik kamerası, konferans kamerası ve sunum çözümü gibi görüntüleme sistemlerindeki son teknoloji ürünlerini iş ortaklarına ve son kullanıcılara tanıttı. 10-11 Ağustos tarihlerine Sony Professional Türkiye Ofisinde entegre olarak tanıtılan çözümlerden Sony PWA-VP100 Vision Presenter, Türkiye’de ilk kez sergilendi. Bu çözüm, farklı içerikleri müşterileri etkileyecek tek bir içeriğe dönüştürüyor ve proaktif yönetim sağlayan benzersiz bir sunum sistemi olarak öne çıkıyor.

Sony Profesyonel, C&E (kurumsal ve eğitim) iş grubunun çözümleri dahilinde, eğitim ve iş hayatına yönelik projektörlerden kurulum ekipmanlarına, görüntülü konferans sistemlerinden PTZ kameralara kadar çok sayıda işlevsel çözüm, Sony iş ortaklarının ve son kullanıcıların beğenisine sundu. 10-11 Ağustos tarihlerinde Sony Professional Türkiye ofisinde tanıtılan son teknoloji ürünler birbirine entegre olarak kullanıma hazır bir şekilde sergilendi.

Kusursuz sunumlar için Vision Presenter

Özellikle büyük toplantılar düzenleyen, etkileyici sunumlar hedefleyen, keskin ve net sonuçlar veren görüntüleme sistemlerine ihtiyaç duyan büyük kurumların ilgisine sunulan çözümler arasında yer alan , fotoğraf, video hatta canlı yayın gibi farklı tipte ortamları birleştirerek tüm içeriklerin bir arada sunulabilmesine imkân veren bir teknoloji. Kablosuz fare ve Android veya iOS tabanlı bir tabletle kolayca kullanılabilen ve Türkiye’de ilk kez sergilene akıllı çözüm, proaktif olarak yönetilebiliyor, izleyicilerle etkileşime geçebiliyor ve sezgisel, kusursuz, ilgi çekici sunumlar yapılması sağlıyor.

En gelişmiş görüntüleme sistemleri

Düşük çalıştırma maliyetleri, minimum bakım ve esnek kurulumla 6000 lümenlik parlak görüntüler sağlayan Sony’nin yeni ultra yakın atımlı kurulum lensi VPLL-3003, eğitim ve bilgi ekranı uygulamaları için etkileyici 4K görüntü kalitesi sunan yeni , Sony Profesyonel Çözüm Günleri’nde sergilenen görüntüleme çözümleri kapsamında büyük ilgi gördü.

Yıldız ışığında bile renkli görüntüler elde eden güvenlik kamerası

Etkinlikte, Sony’nin yenilikçi konferans ve güvenlik kameraları da sundukları çözümlerle öne çıktı. Özellikle güvenliğin büyük önem teşkil ettiği kurumlar tarafından ilgi gören, yıldız ışığında bile görüntü alınmasını sağlayan , 35 mm Tam Kare Exmor® CMOS sensöre sahip. Kamera, ISO 409600’ün sağladığı ultra yüksek hassasiyet sayesinde 0,004 lüksten bile daha düşük aydınlık seviyelerinde ayrıntılı bir şekilde 4K/30 fps renkli videolar kaydedebiliyor. Ayrıca, etkinlikte tanıtılan diğer teknolojilerden Entegre video güvenlik kamera çözümü ile Sony güvenlik kameralarını BRAVIA ile doğrudan izleme ve kaydetme olanağı sağlanıyor.

Sony Profesyonel Çözüm Günleri’nde tanıtılan teknolojilerden öne çıkan bir diğer çözüm ise PTZ konferans kamerası. , uzaktan kumanda edilebiliyor ve kayıt özelliğinin yanında, görüntüyü seçilen ağdan canlı olarak yayınlayabiliyor ve görüntülü konferansları da destekliyor. PTZ işlevi, SRG-300SE kamera lensini konuşan her kişiye uzaktan odaklayabilmenin yanında, dahili mikrofon girişi ve hat girişi aktarılan görüntüye odadaki ses sisteminden gelen sesi ekleyebilmeyi sağlıyor.