Teknolojide Outlet Ayrıcalığı Outlet Center İzmit TeknoSA Extra Mağazasında

Teknolojide Outlet Ayrıcalığı Outlet Center İzmit TeknoSA Extra Mağazasında

Teknoloji ürünlerinde outlet avantajlı fiyatlar, Kocaeli genelinde yalnızca Outlet Center İzmit TeknoSA Extra mağazasında bulunuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Outlet Center İzmit’teki mağazasında dolu dolu outlet ürünleri ile hizmet veriyor. Son teknoloji televizyonlardan akıllı telefon ve notebooklara kadar tercih edilen birçok ürün outlet fiyatlarıyla, Kocaeli genelinde yalnızca Outlet Center İzmit TeknoSA mağazasında tüketicileri bekliyor.

2006 yılında Outlet Center İzmit bünyesine katılan TeknoSA mağazası, Mayıs 2011 yılından bu yana da 807m2 satış alanına sahipmağazada müşterilerine Teknosa Extra olarak hizmet veriyor.

Bu yılın Nisan ayından bu yana, Outlet Center İzmit’teki mağazasını yüzde yüz outlet ürünlerine dönüştüren TeknoSA, outlet ürün ve fiyatlarıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Teknolojinin vazgeçilmezimiz haline geldiği günümüzde, son teknoloji ürünlerin bu denli cazip outlet fiyatlarıyla sunulduğu Outlet Center İzmit’teki TeknoSA Extra mağazası, teknoloji severler tarafından tercih ediliyor.