TOGED Gönüllü Çalışma Kurullarına Üyelik İçin Başvurular Başladı

TOGED’in gönüllü çalışma kurulları Eğitim, Danışma, Hukuk ve Organizasyon kurullarına 2016 – 2017 döneminde üye olmak için son başvuru tarihi 9 Eylül

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) 9 Eylül 2016 tarihinde yapacağı bir toplantıyla gönüllü çalışma kurulları olan Eğitim, Danışma, Hukuk ve Organizasyon kurullarına 2016 – 2017 dönemi üyelerini seçmeye hazırlanıyor.

Türkiye’deki dijital oyun geliştiricilerini bir araya getirerek onların teknik ve ekonomik gelişimine katkı yapmak, sektöre nitelikli iş gücü sunacak ve video oyunları konusunda kamu bilincini artıracak bir platform oluşturmak amacıyla 2014’yılında kurulan TOGED’in tüm idari işleri gönüllülük esasına dayalı olarak üyeleri tarafından yapılıyor.

9 Eylül 2016 tarihinden itibaren bir yıl süreyle görev yapacak Eğitim, Danışma, Hukuk ve Organizasyon kurullarına seçilmek için TOGED üyesi olma şartı bulunmuyor. Bununla birlikte Eğitim Kurulu üyeleri akademisyenler, Hukuk Kurulu üyeleri ise hukukçular arasından seçilecek. Konu hakkında bilgi almak ve Türkiye’deki oyun endüstrisinin gelişimine katkı yapmak üzere TOGED gönüllü çalışma kurullarına üyelik başvurusunda bulunmak için adresine mail atabilirsiniz.