“Türk Beyaz Eşya Yan Sanayi Takımı IFA’da”

02 – 07 Eylül 2016 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan “IFA 2016” Fuarı’nın milli iştirak organizasyonu bu yıl yeniden Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından gerçekleştirilecektir. 05 Eylül 2016 Pazartesi günü Türkiye Pavilyonunda “Türkiye Milli Katılımı” onuruna resepsiyon verilecektir.

Tüketici Elektroniği, Beyaz Eşya, Dayanıklı Tüketim Malları, Telekomünikasyon, Komponentler gibi ürünlerin sergilendiği ve bu yıl 56. kez düzenlenen IFA Fuarı’nda 2015 yılında 48 ülkeden 1.645 katılımcı yer almış olup, fuar 245.000 yerli ve yabancı profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir. Beyaz eşya ve Tüketici Elektroniği sektöründe dünyada düzenlenen en büyük etkinliklerinden biri konumunda olan IFA Fuarı’na bu yıl gerçekleştirilecek milli katılım organizasyonuyla 14 beyaz eşya yan sanayi firmamız katılım gösterecek ve fuarda yaklaşık 45 Türk firması ürünlerini sergileyecektir.

Toplam 40 holden oluşan Messe Berlin Fuar Merkezi’nde gerçekleşen IFA Fuarı’na geçen yıl da katılım gösterilmiş, Türkiye Pavilyonu, gerek Almanya Büyükelçilik kanadında gerekse Türk ve yabancı menşeili büyük beyaz eşya firmalarının üst düzey yetkilileri tarafından ziyaret edilmiştir. İş dünyasının önemli isimlerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi KOÇ ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif ZORLU’nun standımızı ziyaretleri sırasında firmalarımızın kendileriyle birebir görüşme ve fikir alışverişinde bulunma fırsatları olmuştur.

Bu yıl 27. Hall 260 No’lu standtaki Türkiye Pavilyonumuzda T.C Berlin Büyükelçiliği yetkilileri, T.C Ekonomi Bakanlığı yetkilileri ve TBMM Milletvekillerinin ağırlanması beklenmektedir.

Türkiye Pavilyonunda yer alacak 15 firmamız aşağıdaki gibidir:

AKIM METAL SAN. VE TİC. A.Ş.
ATASAN METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
DE-KA ELEKTROTEKNİK SAN. VE TİC. A.Ş.
EKİNLER ENDÜSTRİ SAN. VE TİC. A.Ş.
ERTA ELEKTROMEKANİK İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.
FEREL ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş.
GENÇLER KABLO SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ICM ENERJİ VE SOĞUTMA TEKNOLOJİLERİ SAN. A.Ş.
KABEL KABLO ELEMANLARI SAN. VE TİC. A.Ş.
MİKSAN BEYAZ EŞYA VE YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ PAZ. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
SAN METAL SAN. VE TİC. A.Ş.
TECHNOCAST OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş.
TELAS LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.
TELESET GROUP SAN VE TİC. A.Ş.
TURAŞ GAZ ARM. SAN. TİC. A.Ş.