Türkiye’nin En Büyük Dijital Yayınlama Platformu Gale Press İle Basılı Materyallerinizi Mobil Dünya İle Tanıştırın

2014 yılında Detaysoft tarafından “Bütün Çözümler İçin Tek Platform” sloganıyla hayata geçirilen dijital yayıncılık platformu Gale Press yayıncılara dijital yayın ve dağıtım ortamının kalıcı avantajlarından faydalanma imkanı sunarken, okuyuculara da mobil platformlarda nitelikli ve ayrıntılı içerik deneyimi sağlıyor.

Basılı materyaller noktasında şirketinizin ihtiyacı olan baskı maliyetlerini düşürmek, daha fazla kişiye ulaşmak, etkileşimini arttırmak, satış etkinliğini yükseltmek gibi çözümlerin hepsini ve daha fazlasını Gale Press sayesinde çok kısa bir sürede hayata geçirmek artık çok kolay.

Yazılı ve görsel medyayı elektronik ortama taşıyarak gerek maliyet tasarrufu, gerekse istenildiği kadar dile ve kişiye ulaşabilmeyi kolayca sağlayan yayıncılık platformu olan Gale Press sayesinde 3 adımda, tüm içeriklerinizi dünyadaki tüm ülkeler ile aynı anda paylaşma imkanına sahip olabilirsiniz
.
Yükle
“Gale Press Dokuman Yönetim Sistemi” sayesinde (.pdf) uzantılı içeriklerinizi tek tıkla uygulamanıza yükleyebilirsiniz.

İnteraktif Yap
Yüklediğiniz içeriklere, sürükle bırak yöntemiyle interaktif ögeler (ses, video, metin, imaj, 360, harita, vb.) ekleyerek içeriklerinizi zevkli ve interaktif kılabilirsiniz.

Yayınla
Yüklediğiniz içerikleri hiç bir yazılım bilgisi gerektirmeden, tek tık ile tüm dünyayla paylaşmanın kolaylığını yasayabilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Gale Press Ürün Müdürü Enes Taşkıran, “Sizlere 3 adımda kolaylıkla basılı materyallerinizi mobil dünyada yayınlama imkanı sunan Gale Press ile dokümanlarınıza video ekleyerek mesajlarınızı vurgulama, sesli içerik ekleyerek okuyucularınızın işitme duyusuna hitap etme, adres tarifi kaygısını unutarak, harita özelliği ile sizi arayanların kolayca bulabilmesini sağlama, tasarımlarınızın içine link yerleştirerek mobil-web bağlantısını kurabilme, tek sayfada ürününüzün çeşitli fotoğraflarını paylaşamamaktan mı şikayetçiyseniz imaj slider özelliği ile artık ürününüzü bütün detayları ile sergileyebilme, 360° özelliği ile ürününüzün veya tesislerinizin 360° turunu mobil çözümünüze yerleştirerek müşterilerinize ürün/mekan tecrübesini bire bir yaşatabilme gibi birçok imkana bir arada sahip olabilirsiniz.” dedi.