Türkiye’nin Yeni Müzik Servisi Karnaval One Yenilendi!

Alanında lider medya kuruluşu Karnaval Media Group’un Türkiye’de ilk defa akıllı radyo konsepti ile dinleyicilerine sunduğu Karnaval One, kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor.

Üyelik sistemiyle çalışan ve kullanıcıların kendi zevklerine göre müzik listelerini şekillendirebildikleri Karnaval One, yenilenen kullanıcı dostu arayüzü ve güncellemesiyle müzikseverlere ulaşıyor. Kullanıcılar Karnaval One’ın avantajlı dünyasını 30 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorlar.

Karnaval One’dan Yepyeni Dört Radyo

pop90 edm-1 komsu lounge-one

Karnaval One ile yeniliklerle dolu, ayrıcalıklı bir radyo deneyimi yaşayan dinleyiciler, şimdi kendilerine özel yepyeni dört radyo ile buluşuyor. Lounge müziğin yeni adresi Lounge One, Elektronik Dans Müzik sevenler için EDM1, 90’ların unutulmayan Türkçe Pop parçaları için Pop90 ve en güzel Yunan ezgileriyle Komşu Karnaval One’da yayın yapıyor.

Karnaval One’ın özellikleri

• Her türde geniş Türkçe müzik arşivi
  • Reklamsız müzik yayını
  • Sınırsız şarkı atlayabilme seçeneği
  • Farklı radyoları karıştırıp yepyeni bir radyo yaratabilme fırsatı
  • Şarkıları beğenerek sadece en sevilen türde şarkı listelerine erişebilme
  • Sesli Zaytung haberleri
  • En sevilen radyo şovları AraGaz ve Geveze Show’u sınırsız ve günün her saati dinleyebilme
  • En güncel haberler, trafik ve hava durumu raporları

Sunduğu gelişmiş özellikleriyle Karnaval One, ayda sadece 5 TL’ye kullanıcılarına keyifli ve çok farklı bir radyo deneyimi yaşatıyor.

Tam bir teknoloji delisi. Blog yazmayı sever. Birçok farklı sitede yazar olarak görev almış ve son olarak Basın Bültenlerinde bizimle birlikte kaliteli içerik üretmek için kendini adamıştır.