Ve Huzurlarınızda, Wargamingstore.com

Ve Huzurlarınızda, Wargamingstore.com

ESL ile ortaklaşa oluşturulan Wargaming mağazasından lisanslı Wargaming ürünlerini satın almak artık çok kolay

Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla resmi çevrimiçi mağazasını açtığını duyurdu. WargamingStore.com adresinden ulaşabileceğiniz bu mağaza Wargaming-ESL partnerliğinin bir ürünü. Artık oyuncular www.wargamingstore.com adresine tıklayarak World of Tanks, World of Warships ve Master of Orion’ın yanı sıra Wargaming Ligi lisanslı ürünlerine ulaşabilecekler.

Wargaming Avrupa Genel Müdürü Marcus Schill, şirketin online mağazası ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, “Wargaming oyuncularına her şeyin üstünde tutan bir oyun şirketi. Onlardan gelen talepler doğrultusunda tüm lisanslı ürünlerimizi bir arada bulabilecekleri bir mağaza oluşturmayı uzun süredir planlıyorduk. Nihayet oyuncularımıza en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek için ESL ile işbirliğine giriştik ve bu platformu kurduk. Aynı zamanda haftaya dünyanın en büyük oyun fuarı Gamescom’da fiziksel bir mağazamız olacak. Burada çevrimiçi mağazamızdan satın alabileceğiniz ürünleri bizzat görebilirsiniz“.

Sitede üstün kalite Wargaming lisanslı ürünlerinin yanı sıra ESL’in Wargaming için özel olarak tasarladığı ürünler de yer alıyor olacak.

Wargaming ile ortaklığımızı Wargaming Ligi’nden bir adım öteye taşıdığımız için çok mutluyuz,” diyen ESL Yönetim Müdürü Heinrich Zetlmeyer sözlerini, “Bizi son derece gururlandıran çevrimiçi mağaza alt yapımız sayesinde hem Wargaming’in mevcut ürünlerini hem de onlar için tasarladığımız özel ürünleri, oyunseverlerle sorunsuz bir şekilde sunuyor olacağız,” şeklinde sürdürdü.

www.wargamingstore.com başlangıçta İngilizce, Almanca ve Lehçe hizmet verecek olsa da ülkemize gönderim yapıyor olacak. Dolayısıyla sitede beğendiğiniz bir ürünü DHL Premium International taşıma güvencesinde sipariş etmeniz mümkün.