Yaz Zamanı: “Radore Veri Merkezi’ne Ücretsiz Taşınma Zamanı”

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, “Yaz Zamanı, Taşınma Zamanı” kampanyası ile firmalara, sunucularını Radore Tier III+ veri merkezine Radore güvencesiyle ücretsiz taşıma fırsatı sunuyor.

Müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya tüm hızıyla devam eden Radore’nin, “Yaz Zamanı, Taşınma Zamanı” kampanyası kapsamında, firmalar sunucularını ücretsiz olarak Radore’ye taşıyabilecek.

11 Ağustos- 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada taşıma işlemi, profesyonel Radore ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Taşıma işlemi için müşteri ile birlikte sunucuların barındırıldığı veri merkezi/sistem odasına gidiliyor ve sunucuların tüm bağlantıları not edilerek kapalı olarak teslim alınıyor. Ambalajlanan sunucular, sigortalı Radore aracı ile Radore’ye getiriliyor. Taşıma ve kurulum hizmetleri, kampanya kapsamında İstanbul il sınırı içinde olanlar için Tier III+ veri merkezine ücretsiz olarak sağlanıyor.*Tier III + kabinler, müşterilerin ihtiyaç ve bütçeleri doğrultusunda 699 TL‘den2.199 TL’ye uzanan farklı fiyat seçeneklerle sunuluyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.