Armut.com’un Kreatif Ajansı Voden Oldu

Başta temizlik, nakliyat ve tadilat olmak üzere hizmet sektörünü, online ortama taşıyan Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armut.com kreatif ajansını seçti. Son dönemde aldığı 3,2 milyon dolarlık yatırımla dikkat çeken ve pazarlama yatırımlarını artıran Armut.com’un öncelikli olarak sosyal medya yönetimi ve dijital içerik üretimi olmak üzere kreatif işleri Eylül ayından itibaren Voden tarafından yürütülecek.

2007’de kurulan ve 80 kişilik ekibiyle dijital pazarlama ve reklamcılık alanında entegre pazarlama hizmetleri, içerik, video ve sosyal medya hizmetleri sunan Voden, Armut.com’un ilk kreatif ajans partneri olacak. Voden’in yaratıcı dijital pazarlama hizmetleri verdiği müşterileri arasında Abbott, AXA, Castrol, Google, Kellogg’s, Mastercard, Odeabank, Peugeot, Tefal, Turkish Airlines gibi markalar yer alıyor.