Bahar temizliğinin keyfi dünyanın en sessizi Electrolux UltraSilencer ZEN ile çıkar

Tatiller, mezuniyet partileri, düğün telaşları derken sımsıcak bir yaz daha geride kaldı. Sonbaharın gelmesiyle birlikte yazın koşuşturmacasından çok da zaman ayıramadığımız büyük temizliğin zamanı geldi çattı. Kış öncesi tam anlamıyla tertemiz bir evin huzurunu, hem güçlü hem de sessiz çalışma özelliğine sahip Electrolux UltraSilencer ZEN elektrikli süpürge ile yaşamak mümkün.

Artık temizlik için sebebiniz çok

Ev temizliğinde elektrikli süpürgenin çıkardığı yüksek ses en rahatsız edici konulardan biridir. 58 dB ses seviyesi ile dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi olan UltraSilencer ZEN, üstün ses yalıtımı teknolojisi sayesinde tamamen sessiz bir süpürme hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Ürün aynı zamanda güçlü motoru sayesinde temizliğin kalitesinden de ödün vermiyor. Böylece sessiz çalışan elektrikli süpürgelerin performansının düşük olacağına dair efsane, Electrolux UltraSilencer ZEN ile tarihe karışıyor.

Sessiz, hızlı ve temiz

Electrolux UltraSilencer ZEN, sessiz bir temizlik deneyimi için yapılan teknik geliştirmelerin yanında yüksek kaliteli bir elektrikli süpürgeden beklenen tüm özellikleri de sunuyor. Hareket Kontrol Sistemi, yumuşak ve kolay bir manevra kabiliyeti sağlıyor. Multi-room Sistemi ise 12 metrelik süpürme yarıçapı sayesinde süpürgeyi odadan odaya geçirirken prizden çıkarma derdini ortadan kaldırıyor. Allergy Plus filtreleme özelliği ise A sınıfı mükemmel hava temizliğini garanti ediyor.

Electrolux UltraSilencer ZEN ürün kategorisinde 58 dB ses seviyesi sunan ZUSDELUX58, ZUSANI58TR, ZUSALLER58 modelleri bulunuyor ve metalik gri, mavi ve beyaz renk alternatiflerinden oluşuyor.

Electrolux UltraSilencer ZEN 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.