BIGG, “Çalışma Kültürü Çözümleri”yle Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyor!

25 yılı aşkın tecrübesiyle ofis mekanları üzerine uzmanlaşan Mimar Gürhan Bakırküre tarafından kurulan , “Çalışma Kültürü Çözümleri” alanında verdiği hizmetle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. İşverenlerinin “yeni çalışma mekanı” ile ilgili tüm ihtiyaçlarına 360 derece hizmet anlayışıyla cevap veren Bigg, ofis seçiminden taşınma yönetimine, ofis tasarımından uygulamasına kadar çok geniş bir yelpazede işverenleri için en uygun bütçe dahilinde süreç yönetimi yapıyor.

Ofis mekanları özelinde anahtar teslim çözümler sunarak kurumsal firmalar için vazgeçilmez bir çözüm ortağı pozisyonunda konumlanan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre‘nin kurucusu olduğu Bigg, yeni bir ofis sürecinin tüm kademelerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri tek çatı altında üreten bir platform olmasıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Bugüne kadar ING Bank, Şişecam, Deloitte, Roche Türkiye, Burgan Bank, Tosyalı Holding, Inteltek, Altınbaş Holding, Kulüpler Birliği gibi yerel ve uluslararası ölçekteki önemli firmalar için “çalışma kültürü çözümleri” üreten Bigg, farklı disiplinlerden profesyonelleri bir araya getirdiği uzman kadrosuyla işverenlerine ‘konum stratejisi’, ‘ofis tasarımı’, ‘teknolojinin ofis tasarımına entegrasyonu’, ‘ofis aydınlatma tasarımı ve danışmanlığı’, ‘yapım ve uygulama’, ‘ofis içi iletişim tasarımı’, ‘grafik tasarım ve uygulamaları’ ile ‘taşınma yönetimi’ başlıkları altında, yeni bir ofis için A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan her konuda hizmet veriyor. Böylelikle işverenlerini yoğun çalışma temposu içinde yeni bir ofis için araştırma yapma, koordinasyonu yürütme, süreci takip etme sorumluluklarından kurtararak, onlar için tüm bu karmaşık ve zor adımları çok kısa süre içinde ve en uygun bütçe ile hayata geçiriyor.

Bigg‘in sunduğu bu hizmet paketini, kurumsal firmaları koordinasyonla vakit kaybetmelerini önleyerek, mutlu, verimli ve çalışan odaklı en iyi ofis çözümlere ulaştırmak için oluşturduklarını dile getiren Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre “Bigg, çalışma kültürü çözümlerini içeren ve özellikle ofis alanında tüm mekânlarla ilgili bütün bir çözüm paketi üreten bir markadır. Bu markayı yaratmaktaki amaç işin en başından en sonuna kadar bir bütün olarak hizmet vermek ve bu hizmetleri bir uzmanlık çerçevesi içinde sunmaktır. Bunu sağlamak için, süreç içinde ihtiyaç duyulabilecek tüm danışmanları bir araya getirerek ve analizler yaparak bir yol haritası çiziyoruz. İşte BIGG bu danışmanlıkların bütünüdür”, diye ekliyor.

Bigg, ‘Daha Mutlu Ofisler’ İçin Çalışanlarla Atölye ve Anket Çalışmaları Yapıyor…

Bigg, ofis projelerin hayata geçirilmesinde, yapım ve uygulama konularında da hizmet veriyor. Şantiye yönetiminden yasal sürecin takibine kadar tüm bölümler ve süreçler arasında koordinasyonu sağlama hizmetleriyle çalışan Bigg, malzeme kararlarını, kaliteli işçiliği, ileri detay çözümlerini gözeterek; uzman ekipleriyle tüm süreci yönetiyor ve işverenlerinin ‘rüya ofis’lerini gerçeğe dönüştürüyor.

Çalışmalarını “Hayata heyecan ve eğlence katmak” mottosuyla yürüten Inteltek‘in yeni genel müdürlük ofisi de Bigg‘in gerçekleştirdiği ‘rüya’lardan biri… Projede, her zamanki gibi önceliği, sağlıklı ve mutlu bir ofis yaratmaya veren Bigg, Inteltek‘in İstanbul Uniq Plaza’da yer alan yeni ofisinde çalışanların motivasyonunu arttıracak, aynı zamanda da aydınlık ve şeffaf bir ofis ihtiyacını karşılayacak bir iç mekan yarattı. Projede ihtiyaç programı oldukça yoğun olmasına rağmen, çalışanların gün ışığından mümkün olduğunca çok yararlanmasını amaçlanırken, sosyal alanlar sayesinde çalışanların vakit geçirebilecekleri alternatif mekanlar oluşturarak, ekip çalışmasının ve iletişimin desteklenmesi gözetildi.

Değişen teknolojinin ofis yaşantılarını doğrudan etkilediği günümüzde birlikte çalıştığı tüm kurumlar için en uygun teknolojiyi firmanın iş yapma biçimine uygun olarak tasarıma entegre eden Bigg ekibi, ofisi Inteltek‘in teknolojik altyapısına uygun bir biçimde tasarlayarak verimliliği ve çalışma konforunu da en üst düzeye çıkarttı.

Konum Stratejisini ve Taşınma Yönetimini İşin Profesyonellerine Bırakın!

Bigg, yenilenecek ofis için yeni bir mekanın bulunmasından, bu mekana taşınılmasına kadar olan tüm süreçte aktif rol alıyor. Seçilen yeni binanın analizi, fizibilitesi ve konumundan başlayarak taşınma stratejisi ve lojistik gibi hizmetleri kapsayan anahtar teslim bir hizmet sunarken, yeni bir ofise taşınma ya da mevcut ofisin yenilenmesi sürecinde en önemli ve sorunlu işlerden biri olan taşınmayı da çalışanların motivasyonunu düşürmeden, iş sürecini aksatmadan, hasarsız bir şekilde çözüme ulaştırıyor. Ayrıca süreç sonlandıktan sonra da işverenle sürekli iletişim korunarak gerekli garanti ve bakım hizmetleriyle destek verilmeye devam ediliyor.

Yakın zaman önce 140 ülkede, 700’den fazla ofiste ve 150 bin personel ile çalışanDeloitte için konum stratejisi, taşınma yönetimi, ofis tasarımı, iletişim tasarımı gibi konularda destek veren Bigg ekibi, bütün bu basamakları eş zamanlı bir şekilde koordine ederek 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladı. Yoğun sosyal alanları, çalışanlarına alternatif çalışma mekanları sunan ve teknolojiyle entegre mekan tasarımıyla dikkat çeken Deloitte Türkiye Genel Müdürlüğü‘nün yenilenme sürecinde ilk olarak çalışanların geçici olarak taşınması organize edildi. Çalışanların cumadan pazartesiye, masasına oturduğu anda kaldığı yerden çalışmalarına devam edebilecek şekilde sorunsuz bir taşınma gerçekleştirildi.

Gürhan Bakırküre Kimdir?

1989 yılından beri mesleki hayatını sürdüren, ulusal ve Rusya, Yunanistan, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İtalya gibi ülkelerdeki uluslararası projeleri, çeşitli mimari proje yarışmalarından ödülleri ile sergilenmiş işleri bulunan Gürhan Bakırküre, panel ve konferanslar gibi çeşitli etkinliklerde konuşmacı olarak yer almakta ve mimari proje yarışmalarında jüri üyeliği yapmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde 2013 yılına kadar öğretim görevlisi olarak Mimari Proje dersleri vermiştir.

Bigg Hakkında:

25 yılı aşkın sürelik tecrübesiyle ofis mekanları üzerine uzmanlaşan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre, kurucusu olduğu, İstanbul merkezli Bakırküre Mimarlık‘taki mimari tasarım ve uygulama faaliyetlerinin yanı sıra, anahtar teslim ofis çözümleri sunan disiplinlerarası bir platform olarak kurduğu Bigg‘de, ofis mekanları özelindeki çalışmalarını sürdürmektedir.

‘Çalışma Kültürü Çözümleri’ üretmek amacıyla kurulan Bigg, Türkiye’nin ve dünyanın önde giden kurumsal firmaları için, ofis mekanları özelinde anahtar teslim çözümler yaratıyor.

Aydınlatma tasarımından mimariye, iletişim tasarımından sürdürülebilirliğe farklı disiplinlerden profesyonellerin bir araya geldiği bir çatı niteliğindeki Bigg, çalışma mekanları alanında işverenleri için süreç yönetimini kolaylaştırıyor, iş verimini ve motivasyonu arttıracak en iyi tasarımı, en uygun bütçe dahilinde sunuyor.

Bigg, çalışma kültürüne geliştirdiği tasarımlar ve yarattığı ofis mekanları ile ING Bank, Şişecam, Roche Türkiye, Deloitte, Burgan Bank, Inteltek, Tosyalı Holding, Kulüpler Birliği, Altınbaş Holding gibi yerel ve uluslararası ölçekteki önemli kurumların vazgeçilmez çözüm ortağı olarak hizmet veriyor.

Bigg‘in ‘çalışma kültürü çözümleri’ adı altında uzman kadrosuyla hizmet verdiği hizmet alanları;

Konum Stratejisi,

Ofis Tasarımı,

Ofis Teknolojisi,

Aydınlatma Tasarımı ve Danışmanlığı,

Yapım ve Uygulama,

İletişim Tasarımı,

Grafik Tasarım,

Taşınma Yönetimi olarak sıralanabiliyor.

bıgg 1468587219_Bigg_DeloitteTurkiyeGenelMudurlugu_01__10_