Bilişimin yükselen yıldızı

Türkiye’nin en büyük dış kaynak merkezlerinden CMC, bilişim sektöründeki hızlı ilerleyişini sürdürüyor. 2013 yılında Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi arasında 62. sırada yer alan CMC, 2014 yılında 59., 2015 yılında ise 51. sıraya yükseldi. CMC ayrıca, listedeki çağrı merkezleri arasında ikinci sırada yer alarak sektörün öncüleri arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye’nin teknoloji öncülerinden CMC, bilişim sektöründe sağlam adımlarla ilerleyişini sürdürüyor. Her yıl BThaber tarafından açıklanan ve sektörde belirleyici olan Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi listesinde CMC, 2015 yılındaki satış gelirlerine göre 51. sıraya yükseldi. 2013’te 62., 2014’te 59. olan CMC, bir yılda sekiz sıra birden yükselerek bilişim sektöründe Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. CMC ayrıca, bu yıl ilk defa belirlenen Çağrı Merkezleri ilk 10 kategorisinde de ikinci sırada yer aldı.

Sektöründe lider 80’in üzerinde iş ortağına, çağrı merkezi, sosyal medya ve bulut bilişim hizmeti sunduklarını hatırlatan CMC CTO’su Meriç Ayçin, “Hizmet ve teknolojik altyapı yatırımlarımız ile bilişim alanında yükselişimizi sürdürüyoruz. Geliştirdiğimiz yazılımlar, sunduğumuz yeniliklerle kurumsal müşterilerimizin taleplerini karşılamaya ve sektöre ilkleri kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.