CPM YAZILIM’DAN MÜSİAD EXPO’YA ÖZEL YÜZDE 20 İNDİRİM

Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan CPM Yazılım, hem yazılımlarıyla hem de düzenlediği kampanyalarla şirketinize kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük iş merkezi platformu olan 16’ncı MÜSİAD EXPO’da CPM Yazılım standını ziyaret eden misafirler lisans ücretlerinde yüzde 20 indirim kazanacak.

Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan ve sektörde 500’e yakın kurum ve kuruluşa hizmet veren CPM Yazılım geliştirdiği yerli ve milli yazılımları 9-12 Kasım’da İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek MÜSİAD EXPO 8’inci hall 8-B23’te görücüye çıkarıyor.

9-12 Kasım tarihleri arasında CPM Yazılım’ın standını ziyaret eden misafirler lisans ücretlerinde yüzde 20 indirim kazanırken aynı anda CPM ERP’nin sunduğu yıllık yüzde 25’e varan kar avantajından da yararlanmış olacak.