Intel Security Innovation Alliance 24 Yeni İş Ortağıyla Büyüdü

Intel Security Innovation Alliance 24 Yeni İş Ortağıyla Büyüdü

Öne Çıkanlar

• Intel Security Innovation Alliance’a 24 yeni iş ortağı ekleyen Intel Security açık mimari platformunu genişletiyor.
  • Geçen yıla göre % 20 oranında üye artışı gerçekleştiren Intel Security Innovation Alliance hızlı bir büyüme yaşıyor.
  • McAfee Data Exchange Layer entegrasyonu sayesinde iş ortakları ve müşteriler, özel gereksinimlerine uyarlanmış çözümlere ulaşıyorlar.

Intel Security bugün 24 yeni ortağın katıldığı Intel Security Innovation Alliance ile yaygın iş ortağı ekosistemini büyüterek entegre güvenlik çözümlerine ait portföyünü genişlettiğini açıkladı. Intel Security Innovation Alliance, dünyanın dört bir yanındaki 12 küresel piyasada faaliyet gösteren 150’yi aşkın iş ortağıyla, yenilikçi açık mimaride liderliği sürdürüyor.

Intel Security platformuna güç sağlayan temel teknoloji olan McAfee Data Exchange Layer, farklı üreticilerin güvenlik ürünlerini birbirine bağlayan temel bir iletişim altyapısı oluşturuyor. Açık ve güvenli olan bu yapı, müşteri güvenlik araçlarının daha verimli ve etkin bir şekilde çalışmasına olanak tanıyarak Tehdit Savunma Döngüsü’nü sadeleştiriyor. 20’den fazla Intel Security Innovation Alliance ortağı, ürünlerini McAfee Data Exchange Layer ile entegre etmeyi tamamladı veya tamamlamak üzere. McAfee Data Exchange Layer ile kurulan entegrasyon, müşteri ve iş ortaklarına, ihtiyaçlarına özel tasarımlar oluşturarak yenilikçi çözümler geliştirme olanağı sağlıyor.

Intel Security Innovation Alliance ile entegre çalışan çözümler, verimli bir veri analizi ile tehdit istihbaratını daha kolay ulaşılabilir ve hızlı müdahale edilebilir kılıyor. Bu şekilde, tepkisel ve taktik müdahaleler yerine, stratejik ve proaktif yaklaşımlar hayata geçirilebiliyor.