Lenovo, FORTUNE Global 500 Listesi’ndeki Yükselişini Sürdürüyor

Lenovo, dünyanın en büyük şirketlerini kapsayan FORTUNE Global 500 Listesi’nde, bu yıl 29 basamak birden yükselerek, 202’nci sıraya yerleşti.

Lenovo, FORTUNE’un dünyanın en büyük şirketlerinin yer aldığı Global 500 Listesi’nde geçtiğimiz yıla göre 29 basamak birden yükselerek 202’inci sıraya geldi.

Listeye ilk olarak 2011 yılında 450’inci sırada yer alarak giren Lenovo, o günden beri sıralamada 200 basamaktan fazla atlayarak son altı yıldaki istikrarlı tırmanışını sürdürdü.

Lenovo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yang Yuanqing konuyla ilgili şunları söyledi: “Global 500 Listesi’ndeki yerimiz ve yükselişimiz Lenovo’nun geleceğine dair çok güzel bir gösterge. Lenovo, FORTUNE Global 500 sıralamasında güçlenen yeri ile küresel bir teknoloji lideri olmaktan gurur duymaktadır.”

FORTUNE Global 500 Listesi hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.