Mikro Yazılım, Bilişim 500 Araştırması’nda Kategori 1.’liği Ödülüne Layık Görüldü

Türkiye Bilişim sektörünün tek referans kaynağı konumunda bulunan ve bu yıl 17.’si düzenlenen “Bilişim 500 Araştırması” sonuçları açıklandı. Mikro Yazılım, araştırma kapsamında “Türkiye Merkezli Üretici ERP Yazılımı Kategori 1.’si” oldu.

Türkiye Bilişim sektörünün gelişimi ile ilgili birçok veriyi kapsayan ve şirketlerin kendi performanslarını ölçme ve rekabetteki yerlerini görme şansını yakaladıkları Bilişim 500 Araştırması sonuçları, 28 Ağustos tarihinde CVK Park Bophorus Hotel’de düzenlenen bir törenle açıklandı. M2S Araştırma ve Pazarlama A.Ş. tarafından şirketlerin 2015 yılı net satış gelirlerine göre yapılan ve 2 binin üzerinde şirketin katıldığı araştırmada, Mikro Yazılım, Türkiye Merkezli Üretici ERP Yazılımı Kategori 1.’si” oldu.

Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan TOMUŞ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Mikro Yazılım olarak başarılı bir yıl geçirdik. 2015’i %50’nin üzerinde büyüme oranı ile tamamladık. Geçtiğimiz yıl şirketimizin öz kaynaklarına yaptığımız yatırım ve başlattığımız sürdürülebilir değişim süreçleri, bizi ileriye taşıdı. Mikro Yazılım, yapısı gereği sunduğu katma değerli çözümler bir yazılım firmasından öte, hizmet verdiği firmaların büyümesine destek veren bir iş ortağı kimliği taşıyor. 2016 yılında da bu vizyonumuzu sürdürerek, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve ekosistemimiz ile birlikte istikrarlı büyümemizi devam ettireceğimize inanıyoruz.” dedi.