OMG!MEDYA’YA YENİ MÜŞTERİ

LAYKON BİLİŞİM İLETİŞİM AJANSINI SEÇTİ

OMG!MEDYA’YA YENİ MÜŞTERİ

2001 yılından bu yana 100’den fazla ülkeye güvenlik çözümleri sunan global güvenlik teknolojisi şirketi Bitdefender’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Laykon Bilişim iletişim ajansı olarak omg!medya’yı seçti.

Dünyanın en prestijli bağımsız test laboratuvarlarından koruma, hız ve performans alanlarında ödüllendirilen ve 2016 yılında gerçekleştirilen testlerde en başarılı antivirüs programı seçilen Bitdefender‘ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Laykon Bilişim, iletişim faaliyetlerini omg!medya‘ya emanet etti.

omg!medya, bilişim sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip olan ekibiyle hızla büyümeyi hedefleyen Laykon Bilişim‘e medya ilişkileri, stratejik planlama, kriz iletişimi, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, tasarım ve online reklam yönetimi alanlarında hizmet verecek.