Penta Teknoloji Bilişim 500’den altı ödülle döndü

Penta Teknoloji Bilişim 500’den altı ödülle döndü

Bilişim 500 Araştırması sonuçlarına göre Bilgi Teknolojileri kategorisinde Türkiye’nin en büyük 3. şirketi olan Penta Teknoloji, farklı ana kategorilerde de 5 ayrı birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin lider dağıtıcılarından Penta Teknoloji, BT Haber Dergisi tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması” sonuçlarına göre Bilgi Teknolojileri kategorisinde Türkiye’nin En Büyük 3. Şirketi ödülünün sahibi oldu. Şirket ayrıca araştırma kapsamında yer alan toplam 5 ayrı ana kategoride de Türkiye Birincisi olarak konumlandı.

Düzenlenen özel törende Türkiye’nin En Büyük 3. Şirketi ödülünü Penta Teknoloji adına Genel Müdür Mürsel Özçelik teslim adı. Penta’nın birinci olduğu “Sunucu”, “Veri Yedekleme ve Depolama Donanımı”, “Masaüstü Bilgisayar ve OEM”, “Tablet ve Taşınabilir Bilgisayar” ve “Tüketim Malzemeleri” kategorilerinin ödülleri ise ilgili iş birimi yöneticilerine takdim edildi.

“İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nda geçtiğimiz yıl da Türkiye’nin 3. Büyük IT ve 9. Büyük ICT şirketi seçilen Penta Teknoloji, “Accenture Dijitalleşme Endeksi Türkiye Raporu 2015” sonuçlarına göre de “Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ekipmanlarının Toptan Ticareti” kategorisinde Türkiye’nin en dijital şirketi konumunda.