Philips ile Artık Hiç Bir Kırışıklık Sizi Yoramaz

Isı ayarını ortadan kaldırarak devrim yaratan Philips Kazanlı Akıllı Ütüler, sahip oldukları yüksek buhar gücü sayesinde, her türden kırışık kumaşa meydan okuyor

Gömleğinizi ütülemek, sizi sabah yetişmeye çalıştığınız toplantıdan daha fazla yoruyor olabilir. Yahut bir kenarda biriken giysileriniz umutsuzca ütülenmeyi beklerken, siz de sihirli bir değneğin gelip tüm kırışıklıkları düzeltmesini umuyorsunuzdur. Beklenen sihir, 2,5 litrelik su doldurma haznesi ve 6,2’ye varan bar basıncı ile Philips’in akıllı ütülerinin güçlü buharından yükseliyor. Aqua buhar kazanlı ütünün 360 grama kadar çıkan şok buhar çıkışı sayesinde, ipekten ketene, pamuktan kaşmire ütülenebilir her giysiyi istediğiniz sırayla, hiçbir ayarlama yapmadan kırışıklarından kurtarabilirsiniz.

‘Philips Akıllı Ütüler’deki, Akıllı Çip Teknolojisi’ sayesinde ise ütülerin üzerinde hiçbir ayar tuşu bulunmuyor. Akıllı Çip, ütü tabanının ve buharın sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor ve her zaman en uygun ve etkili sıcaklıkta buhar veriyor. Bu da, ütünün tüm kumaşlar üzerinde yüzde 100 güvenle kullanılmasını mümkün kılıyor.

Evde Sadece O Hiç Ses Çıkarmadan İşe Çabuk Hazırlanabiliyor

Yüksek buhar gücüne karşın son derece sessiz çalışan Philips Aqua, ailenizle birlikteyken ya da TV izlerken rahatsız olmamanız için, buhar sesini azaltan susturucu buhar filtreleri ve tabanda pompa sesini azaltan ses emici platform ile donatıldı. İki dakikada kullanıma hazır hale gelme özelliği ile zaman sıkıntısı çekenlerin imdadına yetişen Philips Aqua, 40 derecelik kazan açısı sayesinde bilek ağrısını önlüyor, kordon ve prizlerin saklandığı bölmesi sayesinde de estetik bir görünüm sunuyor. Philips Aqua GC8650, daha kısa sürede, daha sessiz ütü yaparak, daha etkili sonuçlar elde etmek isteyenlere sihirli bir dokunuş sunuyor.

Philips GC8650: 999,90 TL

Royal Philips Hakkında

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) Sağlık, Tüketici Yaşam Tarzı ve Aydınlatma alanlarında anlamlı yenilikler sunarak insanların yaşamlarını iyileştirmeye odaklanmış, çok amaçlı bir sağlık ve iyi yaşam şirketidir. Ana merkezi Hollanda’da bulunan Philips, 2014 yılında 21,4 milyar avro satış yaptığını bildirmiştir ve 100’ü aşkın ülkedeki satış ve hizmetleriyle yaklaşık 105.000 çalışanı vardır. Philips, kalp sağlığı, akut tedaviler ve evde bakım hizmeti, enerji tasarruflu aydınlatma çözümleri ve yeni aydınlatma uygulamalarının yanı sıra erkek bakım ve tıraş ürünleri ve ağız sağlığı ürünlerinde de lider konumdadır. Philips ile ilgili haberleri www.philips.com/newscenter adresinde bulabilirsiniz.

Tam bir teknoloji delisi. Blog yazmayı sever. Birçok farklı sitede yazar olarak görev almış ve son olarak Basın Bültenlerinde bizimle birlikte kaliteli içerik üretmek için kendini adamıştır.