RENAULT, EN YENİ KONSEPT OTOMOBİLİ TREZOR’U 2016 PARİS OTOMOBİL FUARINDA GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

Renault’nun yalın, sıcak ve duygu dolu hatlar üzerine kurulu yeni tasarım imzasını ilk kez yansıtan DeZir konsept otomobili 2010 yılında ilk gösterimi yapılmıştı. DeZir gibi Renault’nun yeni konsept modeli TREZOR da yepyeni bir tasarım anlayışını temsil ediyor.

Renault Grubu CEO’su Carlos Ghosn ve Tasarım Direktörü Laurens van den Acker yeni konsept model TREZOR’un 29 Eylül 2016’da Paris’te ilk gösterimini gerçekleştiriyor. 2012 ile 2016 yılları arasındaki model yenileme çalışmalarının ardından Renault bugün itibariyle Avrupa’nın en genç ürün gamına sahip markası olarak öne çıkıyor.

TREZOR, Renault tasarım tarihinde yepyeni bir sayfa açıyor. Bu yeni konsept otomobilin ismi keşfedilmesi gereken kıymetli, çok yönlü objeleri akla getiriyor. “Z” harfi ise onun tamamen elektrikli Z.E. olmasına atıfta bulunuyor.