Schneider Electric’te Sosyal Haklar Artık “Esnek”

Schneider Electric’te Sosyal Haklar Artık “Esnek”

Schneider Electric, çalışanları için hazırladığı “Esnek Seçim Programı” flexizONe ile sosyal haklar artık isteğe göre tercih ediliyor. Schneider Electric, hayata geçirdiği flexizONe ile çalışanlarının kendileri için en doğru yan hak paketine ulaşabilmesini amaçlıyor.

Schneider Electric, bünyesinde hayata geçirdiği yeni esnek yan haklar programı ile çalışanlar sosyal haklarını artık isteğe göre tercih edebiliyorlar. Schneider Electric çalışanları flexizONe ile programı ile ihtiyaçlarını belirleyerek, kendilerine en uygun yan hakları seçip, var olan yan haklarının toplam tutarı içerisinde kalacak şekilde, kendilerine özel yan hak paketini oluşturabiliyor.

Çalışanların zaman içerisinde değişebilen, ayrı ayrı ihtiyaçları, talepleri olduğu ve bu doğrultuda ihtiyacı olduğu haklara ulaşabilmesi fikrinden yola çıkan Schneider Electric, flexizONe ile toplam ödüllendirme prensibi doğrultusunda, ücret ve yan hakların bir bütün olarak değerlendirilmesini sağlıyor. Bu doğrultuda, çalışanların ücret paketinin toplam tutarı hakkında farkındalığını artırarak kendileri için en uygun yan hak paketine ulaşma fırsatı veriyor ve şirket içi motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyor.

Schneider Electric’in, flexizONe ile insana değer veren yaklaşımı doğrultusunda, yıllık izinler, birikmiş yıllık izin günleri, hayat sigortası, ev – iş servisi, yemekhane/yemek kartı, mobil cihaz, mobil hat, şirket aracı, akaryakıt, OGS, eğitim yardımı, çocuk yardımı temel yan haklar olarak devam ediyor.

Schneider Electric, temel yan hakların yanında tercihe göre esneyebilen yan hakları da çalışanlarına sunuyor.

Ferdi veya aile özel sağlık sigortası, araç ödeneği / yol yardımı, bayram yardımı, yılbaşı yardımı veya ramazan paketi, ayakkabı yardımı, yakacak yardımı, yıllık izin yardımı ve kanun üstü verilen yıllık izin günleri ise tercihe göre esnetilebilecek yan haklar haline getirildi.