TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan Euronics’in yönetimine girdi

TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan Euronics’in yönetimine girdi

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA’nın Genel Müdürü Bülent Gürcan, Avrupa’nın en büyük elektronik satın alma grubu Euronics’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 2012 yılında Euronics ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayarak en yeni teknolojileri öncelikli ve uygun fiyatlı olarak tüketicisiyle buluşturan TeknoSA, bundan böyle Euronics’te yönetim seviyesinde temsil edilecek.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, Avrupa’nın en büyük elektronik satın alma grubu Euronics’in yönetimine girdi. Euronics’in Türkiye’den davet ettiği marka olan TeknoSA, Genel Müdür Bülent Gürcan’ın Euronics Yönetim Kurulu Üyesi olması ile birlikte bu uluslararası birliğin karar verici ekibinde yer alacak ve Türkiye’yi temsil edecek.

2012 yılında Euronics’e davet edilerek Türkiye teknoloji perakendeciliğinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, “35 ülkede 10 bin satış noktası gibi geniş bir ağı kapsayan Euronics ile olan işbirliğimiz küresel alanda ilişkilerimizi geliştirmemize ciddi destek sunuyor. Şimdi Yönetim Kurulu Üyesi oluşumla birlikte bu uluslararası organizasyonun yönetiminde TeknoSA’nın da söz hakkı olacak. Bu TeknoSA için olduğu kadar Türkiye teknoloji perakendeciliği için de önemli bir gelişmedir” diye konuştu.

Son teknolojiyi en önce ve en uygun fiyata sunma avantajı

Euronics’in 2012 yılında TeknoSA’yı davet etmesi ile başlayan Euronics-TeknoSA stratejik işbirliği Türkiye teknoloji perakendeciliği açısından da büyük önem taşıyor. Geniş satın alma ağı sayesinde en son teknolojileri en önce ve en uygun fiyatlarla tüketicilere sunma avantajı sağlayan Euronics, aynı zamanda üye markaların uluslararası bağlantılarının da güçlenmesinde de büyük fırsatlar sunuyor.