The Ritz-Carlton İstanbul’un akıllı telefonları seyahati kolaylaştırıyor

The Ritz-Carlton, İstanbul’un akıllı telefonları seyahati kolaylaştırıyor

The Ritz-Carlton İstanbul, misafirlerinin konaklamaları boyunca rahat edecekleri inovasyonel servis anlayışına bir yenisini daha ekledi. Artık telefon ücretlerinden veya şehirde kaybolmaktan endişe etmenize gerek yok. The Ritz-Carlton İstanbul’un odalarındaki akıllı telefonlar en yeni otel yardımcısı olarak misafirlerin ihtiyaç duydukları bilgilere daha hızlı ulaşmalarını sağlayacak.

Misafirler, kendi cep telefonlarından arıyormuş gibi, konaklamaları boyunca hem ücretsiz telefonda konuşabilecekler, hem de İstanbul’un sunduğu, tarih, sanat, lüks, alışveris ve gurme konularıyla ilgili neler olup bittiğini bir tuşa tıklayarak öğrenebilecekler. The Ritz-Carlton İstanbul Genel Müdürü Can Göktaş; The Ritz-Carlton İstanbul olarak otelde konaklamanın konforunu daha da artıracak inovasyonel bir proje geliştirdik. Misafirlerimiz odalarındaki akıllı telefonlarımız sayesinde İstanbul’a dair pek çok bilgiye bir tuşla ulaşabilecek, şehirdeki yenilikler hakkında güncel gelişmeleri öğrenebilecek ve konaklama deneyimlerini zenginleştirebilecekler” dedi.

İster otel içinde, ister otel dışında kullanılabilen akıllı telefonlar ile sınırsız yerel ve uluslararası aramalar, sınırsız internet erişimi ve otel hizmetlerini hızlı arama gibi bir çok hizmetten ücretsiz olarak faydalanılabilecek.