Yeni nesil bilişim çözümlerinin adresi C8Net Danışmanlık

Türkiye’de 2014 yılında kurulan ve yazılım danışmanlığı hizmetleri sunan C8Net, perakende, imalat, enerji ve IT Hizmetleri başta olmak üzere birçok sektörde hizmet verdiği alanları artırarak büyümeye devam ediyor.

Uluslararası bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip eden C8Net, özellikle ERP, CRM, proje yönetimi ve muhasebesi, e-ticaret, iş zekası, depo yönetimi, mobil teknolojiler konularında yönetim danışmanlığı ve sistem entegrasyonu konularında tecrübeli ekibiyle hizmet sunuyor.

C8Net Danışmanlık Yönetici Ortağı Deniz Kayahan, C8Net Danışmanlık’ın en önemli amacının Türkiye’deki şirketlerin büyümesine, verimliliklerinin ve karlılıklarının artmasına, iş süreçlerin sürdürülebilir olmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. C8Net’in şirketlerin bu hedeflerine ulaşabilmeleri için gerekli olan yapıyı kurduğunu belirten Kayahan, “Şirketler değişime ayak uydurmalı ve değişim şirketlerin yapısında organik olarak sürekli yaşamalıdır. C8Net, şirketlere bu yapıyı oluşturmak için bilgi ve deneyimlerini aktarabileceği, teknoloji ve danışmanlığın buluştuğu bir platform olma özelliğine sahip” dedi.

ERP “gerçek bulut çözümleri”ne taşınıyor

Deniz Kayahan, iş süreçleri yönetimi yazılımlarında son yıllarda önemli bir değişiklik yaşanmaya başlandığını ve bu konudaki örneklerin, özellikle ABD’de hızla arttığını sözlerine ekledi. Forrester Research’e göre, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde şirketlerin yüzde 65’içeşitli su?reçleri için ERP altyapısı olarak SaaS (Servis Olarak Yazılım) tabanlı sistem alternatiflerini değerlendirecekler şeklinde sözlerine devam etti.

Kayahan, yaşanan bu değişimin öncelikle ERP yazılımlarının “gerçek bulut çözümleri” kavramını gündeme getirdiğine dikkat çekerek şöyle devam etti:

“Dünya markasını Türkiye’de konumlandırmak için hazırız”

“C8Net olarak dünyadaki tüm trendleri yakından takip ediyoruz. ERP alanında yaşanan bu değişimin öncüsü, dünya lideri bir yazılımı markasını Türkiye’ye getirmek için çalışmalarımızı tamamladık. Bu uygulama ile Türkiye’de şirketlerin her kademedeki yöneticileri, bilgisayarda sadece bir ekrana bakarak şirketin durumunu görme imkanına sahip olacak. Bu yazılımın Türkiye’de BT yöneticileri tarafından büyük bir ilgi ile karşılanacağını düşünüyoruz.”