Arvento, Bu Yıl da ‘Mobil Uygulama’ Alanında Türkiye Birincisi Oldu

Arvento, bu yıl da ‘Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi’ araştırmasında, ‘Mobil Uygulama Yazılımı Gelirleri Kategorisi’nde’ Türkiye’nin en yüksek gelire sahip şirketi oldu.

Araç takip sistemlerinde Türkiye’nin lider şirketi Arvento, mobil uygulamalar alanındaki liderliğini bu yıl da korudu. Türkiye’nin bilişim alanında gerçekleştirilen tek kapsamlı araştırması olan “İlk 500 Bilişim Şirketi” araştırmasında, “Mobil Uygulama Yazılımı Gelirleri” kategorisinde bu yıl yeniden Türkiye’nin en yüksek gelire sahip şirketi seçilen Arvento, listedeki yerini korudu. Arvento, aynı araştırmanın ilk 500 bilişim şirketi sıralamasında ise 94.sıradan 87. sıraya yükselerek büyüme ivmesini sürdürdü.

2006 yılında 439.sıradan giriş yaptığı listede 9 yılda 352 basamak yükselerek önemli bir başarı ve büyüme ivmesi yakalayan Arvento, araç takip ve filo yönetimi sistemleri alanında Türkiye’de pazar lideri olmasının yanı sıra dünyanın en büyük 5.şirketi konumunda bulunuyor. Arvento, Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan geniş bir bölgede faaliyet gösteriyor.

Bu yıl 16.’si gerçekleştirilen ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2014 yılı net satış gelirlerine göre hazırlanan “Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi“ araştırması, Türkiye’nin bilişim alanında gerçekleştirilen tek kapsamlı araştırması olma özelliğini taşıyor.

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.