Moka Mobil’den Oriflame’e özel mobil uygulama

Yerli teknoloji şirketi Moka tarafından geliştirilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan mobil uygulama, Oriflame ile çalışan bağımsız satış danışmanlarının satışlarını artırmalarına yardımcı oluyor. Oriflame bağımsız satış danışmanları, uygulamayı kullanarak kredi kartı ve banka kartı ile işlem yapabiliyorlar.

Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. markalarından Moka Mobil, Oriflame için geliştirdiği mobil uygulamayı kullanıma sundu. Hem bağımsız satış danışmanlarına hem de Oriflame müşterilerine kredi kartı ve banka kartı ile ödeme ayrıcalığı getirerek alanında Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan uygulama, doğrudan satış yapan 1 numaralı güzellik şirketi olma misyonu ile faaliyetlerini sürdüren Oriflame’e önemli avantajlar sağlıyor.

Satış işlemlerinde nakit paranın yerini alan uygulama, Oriflame ile çalışan bağımsız satış danışmanlarının kredi kartı ve banka kartı ile işlem yapabilmelerine olanak sağlıyor. Uygulama sayesinde Oriflame bağımsız satış danışmanları, nakit sorunu yaşayan veya daha fazla ürün almayı arzu eden müşterilerine kredi kartı ile ödeme seçeneği sunarak satışlarını artırabiliyorlar. Aynı zamanda, kendi kartlarını kullanarak kendi Oriflame faturalarını da ödeyebiliyorlar. Uygulama iOS ve Android platformlarında kullanılabiliyor.

“Hayatı kolaylaştırıyoruz”

Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. olarak mobil ve online finansal teknoloji çözümleri üretmeye odaklandıklarını ifade eden Genel Müdür Selim Güsar, “Bu doğrultuda, ödeme dünyasındaki işlemleri hızlandırmak ve hayatı kolaylaştırmak vizyonumuzun önemli bir parçasını oluşturuyor. 50 yıla yaklaşan geçmişi ile alanında dünyanın önde gelen markaları arasında bulunan Oriflame’in hayalleri gerçeğe dönüştürmeyi kapsayan misyonunu örnek alarak, hem bağımsız satış danışmanlarının hem de müşterilerinin güvenle ve kolayca kullanabilecekleri bir mobil uygulama geliştirdik. Doğrudan satış sektöründe Türkiye’de bir ilk olan ve adeta devrim niteliğindeki Oriflame uygulamamız, aynı zamanda Moka Mobil’in önümüzdeki dönemde hayata geçireceği ses getirecek yeni projelerin de bir habercisi niteliğinde” dedi.

Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. hakkında:

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) izni ile faaliyet gösteren Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş., mobil ve online finansal teknoloji çözümleri üretmekte, ödeme dünyasındaki işlemleri hızlandırarak hayatı kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.’in üç farklı markası bulunmaktadır. Bu markalardan Moka Fatura, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi faturaların ödemelerine hem fiziki hem de sanal ortamlarda aracılık etmektedir. Moka Mobil, kendi geliştirdiği mobil cüzdanı kullanarak perakende sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı kasa, self servis ödeme gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Moka Pos ise sanal ortamda mobil ve web ödeme altyapısı seçenekleriyle tek çekim ve taksitli ödeme imkanı sağlamaktadır.