Monster Notebook Gamecell’e Sponsor Oldu

Türkiye’nin ilk oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook, Turkcell’in oyun platformu Gamecell’e sponsor oldu

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin tamamen oyun bilgisayarlarına ayrılmış ilk mağazasını açan yerli firma Monster Notebook, Türkiye oyun sektöründe ses getirecek bir işbirliğine imza attı. 2005 yılından beri ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarlarıyla yurt içinde olduğu kadar katıldığı uluslararası etkinliklerde de büyük beğeni alan firma, Turkcell’in oyun platformu Gamecell’le sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Firmanın, artan kullanıcı talebine yanıt vermek ve ziyaretçilere daha iyi bir satın alma deneyimi sunmak için özenle tasarlanan Kadıköy’deki yeni mağazasının açılışında konuşan Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz, “Bugün bizim için iki sebepten önemli bir gün. Türkiye’de tamamen oyun bilgisayarlarına ayrılmış ilk mağazayı açtığımız için çok mutluyuz. Buna ek olarak bugün Turkcell’in oyun platformu Gamecell’le olan işbirliğimizi de ilan ediyoruz. Oyun bilgisayarı segmentindeki en başarılı firmalardan biri olan Monster ile Türkiye’nin en büyük şirketlerinden Turkcell arasındaki bu işbirliğinin Türkiye’deki oyun sektörü için önemli bir gelişme olduğuna ve hem Monster’a, hem Gamecell’e hem de oyunseverlere fayda sağlayacağına inanıyorum.” dedi.

Monster, Gamecell ile olan işbirliği çerçevesinde firmanın düzenleyeceği tüm e-spor turnuvalarının PC ayağına teknoloji sponsoru olacak. Firma ayrıca platformun haber kategorisi “Buzz”ı da oyun incelemeleri konusunda da destekleyecek. Bunlara ek olarak Monster sponsorluğunda pek çok farklı ve avantajlı kampanya da Gamecell takipçilerini bekliyor olacak.

Monster Notebook bu işbirliği ile Türkiye oyun sektörüne hareketlilik getirecek. Yüksek performanslı bilgisayarlarıyla hâlihazırda Türkiye’deki oyun bilgisayarı segmentinde saygın bir yeri olan firma, ilerleyen günlerde Gamecell ile katılacağı pek çok etkinlikte de adından söz ettirecek. Siz de Monster hakkındaki tüm haberlere anında ulaşmak ve kampanyalardan haberdar olmak için takip etmeyi unutmayın.