Sala Game Türkiye’de Bir Milyon Kullanıcı Barajını Geçti

2015 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteren Sala Game Ejder Yolu Online ve War2 Red Alert oyunlarıyla bir milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya erişti

2014 yılında Hong Kong’da kurulan Yuanjie Network’ün oyun platformu Sala Game, 2015 yılından beri ülkemizde bulunuyor. Bünyesinde 4 farklı oyun bulunan Sala Game 7 dilde hizmet veren bir çevrimiçi oyun platformu.

Sala Game ülkemize, herhangi bir yükleme gerektirmeyen free2play rol yapma oyunuEjder Yolu Online ile Mayıs 2015 tarihinde giriş yaptı. Kullanıcı dostu ve bağımlılık yapıcı oynanışıyla oyuncuların ilgisini çeken Ejder Yolu Online kısa sürede bir milyon kayıtlı oyuncu sayısına ulaşarak 2015 yılının en hızlı büyüyen oyunlarından biri olmayı başardı. Oyunun günlük aktif oyuncu sayısı ise 25 binden fazla.

Ejder Yolu

Sala Game, 2015 yılının sonunda Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisine sunduğu yine tarayıcı tabanlı olan ikinci dünya savaşı temalı strateji oyunu War2 Red Alert’ün de benzer bir başarıya imza atarak 200 binden fazla kayıtlı kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Sala Game Türkiye operasyonları sorumlusu Metehan Aslan, şirketin ülkemizdeki faaliyetleri ile ilgili olarak, “Türkiye’de kısa süre içerisinde gördükleri ilgiden memnun olduklarını, yakın zamanda gelecek yeni oyunlarla ve eklenti paketleriyle Türk oyuncusunu daha fazla memnun edecek içerikleri sunacakları,” açıklamasını yaptı.

Ejder Yolu 1 Sala Game

Türkiye’deki faaliyetlerini yeni oyunlar ve etkinliklerle artırmayı hedefleyen Sala Game’le ilgili tüm gelişmeleri Sala Game’in resmi web sitesinden takip edebilirsiniz. Ejder Yolu Online ve War2 Red Alert oyunlarına kayıt olup oynamaya başlamak içinsehttp://www.salagame.com/ adresini ziyaret edin.

Sala Game Hakkında

Sala Game Çin merkezli bir oyun yayım şirketidir. 2015 yılında Türkiye operasyonlarını başlatan Sala Game, Türkiye’de yakaladığı başarı ile Avrupa ve Güney Amerika’ya da açılmıştır. Tamamen ücretsiz tarayıcı oyunlarına odaklanmış olan firma 24 saat müşteri destek hizmeti ile hizmet kalitesine fark yaratma iddiasındadır. Sala Game oyunları, dünyanın tarayıcı oyunu geliştirme konusunda en dinamik bölgesi olan Çin’de kendini ispatlamıştır. Kendine özgün yönetim yapısıyla tarayıcı oyunlarında sıkça rastlanan adaletsiz uygulamaları bertaraf ederek, tüm oyunculara adil hilesiz ve temiz bir oyun ortamı sunmayı hedefleyen Sala Game, başarısını eğlenceli oyunları yüksek müşteri hizmetleri kalitesiyle oyunculara sunarak elde etmiştir ve hızlı büyümesini sürdürmektedir.

Resmi Web Sitesi:

Uzun süredir internette sörf yapar. Tecrübelerinin sonucunda Basın Bültenlerini kurdu. 2. Üniversitesini Yönetim Bilişim Sistemlerini okuyarak tamamlamıştır. Yaratıcı fikirleri ile girişimci olarak büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.